Postoje neki detalji koji određeni prostor čine savršenim mjestom za život, kao što su veliki prozori kroz koje dopire puno svjetlosti, cvijeće i biljke koje u dom unose djelić prirode te sve one druge sitnice zaslužne za topli i ugodni ambijent koji uvijek želimo postići u domu.

Jedan takav stan uređen je baš po ukusu ljubitelja vintage i starinskog stila, a svaki kutak odiše šarmom nekih prošlih vremena. Veliki prozori osiguravaju obilje svjetlosti, a zahvaljujući tome ovaj stan izgleda još privlačnije i ljepše. Šarenilo uzoraka, zelena boja, simpatični i zanimljivi detalji, a onda i mnoštvo cvijeća i biljaka čine ovaj dom malim eklektičnim carstvom, a svakako treba spomenuti i galeriju slika i kućnu knjižnicu – ljubitelji umjetnosti i knjiga ovdje bi se zaista osjećali kao u raju.

Slika nije dostupna Mala oaza od dva kvadrata: Šarmantni kutak koji je mama Monika uredila za sebe

No pogled nam ipak stalno bježi na kuhinju koja jednostavno odiše srećom, uređena u jako zgodnom stilu. Jednostavna bijela kuhinja sa zlatnim ručkicama podignuta je s tapetama vintage dizajna, zelenim detaljima i biljčicama koje stoje na prozoru. Pod od svijetlog drveta, smeđi drveni stol i stolice kao u školi unose još malo šarmantnog starinskog štiha u prelijepo uređenu kuhinju.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju