S početkom ljeta umjetnost Mirne Sišul ponovno iznenađuje u novoj primjeni - modnom dizajnu. Kampanjom znakovitog naziva "It's all about art" najavljuje novu liniju kupaćih kostima s pripadajućim ljetnim torbama, zatim tunike asimetričnog i ravnog kroja, kao i tajice koji se mogu kombinirati u raznim prigodama. Kompletni ljetni "look" proizlazi iz prepoznatljivih Mirninih djela.

Galerija Mirna Sišul dizajnirala je kolekciju kupaćih kostima, torbi, tunika i majica - 14 Mirna Sišul dizajnirala je kolekciju kupaćih kostima, torbi, tunika i majica - 9 Mirna Sišul dizajnirala je kolekciju kupaćih kostima, torbi, tunika i majica - 8 +10 Mirna Sišul dizajnirala je kolekciju kupaćih kostima, torbi, tunika i majica  

Kampanja "It's all about art", kako i sam naziv sugerira, prebacuje slikarski opus na tkaninu – moda koja proizlazi iz umjetnosti, iz kista Mirne Sišul, akademske slikarice i samostalne umjetnice koja će krajem ove godine obilježiti i 20 godina umjetničkog stvaralaštva.

Kampanjom 'It's all about art' Mirna Sišul najavljuje novu liniju kupaćih kostima s pripadajućim ljetnim torbama te tunika i tajica

Vodeći se time, fotograf Filip Gržinčić stao je iza fotoobjektiva i zaslužan je za nove fotografije kampanje. Kampanja se snimala u Istri, u lijepom okruženju vile Green Frame, s modelima iz Tijara model management – Adisom Jusić i Julijom Gerenčir. Šminku i frizuru potpisuje Le beauty manison iz Pule.

Tapete akademske slikarice Mirne Sišul - 3 "Ispod ovog neba samo ti..." Tapete s porukama otporne na vodu i grebanje

Nova modna ponuda je dostupna na web shopu mirnasisul.com.

Mirna Sišul dizajnirala je kolekciju kupaćih kostima, torbi, tunika i majica - 4 Mirna Sišul dizajnirala je kolekciju kupaćih kostima, torbi, tunika i majica (Foto: Filip Gržinčić)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju