Hrvatski dizajner Zoran Aragović predstavio je nove modele kupaćih kostima s potpisom svog modnog brenda BiteMyStyle. Osim na plaži, svestrani šareni kupaći nosivi su i za druge prigode

Domaći dizajner Zoran Aragović predstavio je četiri nova modela kupaćih kostima s potpisom BiteMyStyle. Jednodijelni kostim s naglašenim ramenima u plavo-bijeloj kombinaciji inspiriran je morem, dok je drugi kostim osmišljen u dvodijelnom pin up retro izdanju s povišenim strukom.

Dizajner je pojedine kostime obogatio i neon detaljima te šljokičastim volanima na ramenima, koji na suncu asociraju na disco kuglu.

>> Od L do XXL: 5 stajlinga za plažu i grad koji vole obline

BiteMyStyle poznat je po jakim koloritima i kombiniranju kontrastnih boja tako da je njegova publika s oduševljenjem dočekala ovu ekskluzivnu kolekciju. Prigodno, promotivne fotografije kolekcije snimljene su na najluđoj plaži na svijetu, Zrću.

Nove kupaće BiteMyStyle volimo još više jer nisu nosivi samo na plaži. Mogu poslužiti i kao bodyiji te ih se može kombinirati za dnevne i večernje izlaske u grad uz suknje i hlače svih dužina. Ovako svestrane kupaće već dugo nismo vidjeli!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju