Vilu na Beverly Hillsu možda nikada nećemo imati, ali uvijek možemo maštati o raskošnim kućama s osam spavaćih soba i pet kupaonica u kakvima žive holivudske zvijezde. Prilikom uređenja svojih luksuznih domova osobe iz svijeta šoubiznisa posebnu pažnju posvećuju kupaonicama, što je jasno i iz fotografija 10 domova slavnih dama.

Galerija Kupaonica u Beyoncinoj i Jay-Z-jevoj vili u East Hamptonu Kupaonica u Beyoncinoj i Jay-Z-jevoj vili u East Hamptonu Cindy Crawford +10 Eva Longoria

Na jednom mjestu prikupili smo najluksuznije kupaonice u kojima zvijezde poput Jennifer Lopez, Rihanne, Eve Longorije, Cindy Crawford i Beyonce obavljaju svoju jutarnju higijenu i opuštaju se nakon radnog dana.

3 u 1 kuhinja, blagovaonica i dnevna soba - 11 Rješenja 3 u 1: 20 super ideja za spojenu dnevnu sobu, kuhinju i blagovaonicu

Neke od vila iz fotogalerije trenutačno se prodaju, a novi stanari sigurno će uživati u prostranosti i luksuzu o kakvima i mi maštamo. Želite li i vi malo odmoriti oči na raskošnim domovima slavnih dama, razgledajte fotogaleriju kupaonica u kakvima bismo lako mogli i živjeti.

Eva Longoria Eva Longoria (Foto: Profimedia)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju