Imamo odlične vijesti za sve ljubiteljice šminkanja koje svoju kozmetičku torbicu vole opremiti make-up poslasticama iz dm-a: planiraš li ovih dana obnoviti zalihe svojih omiljenih alata za uljepšavanje, svrati u dm gdje ćeš dobiti poklon bon za besplatno šminkanje ako potrošiš 200 kuna ili više na odabrane proizvode dekorativne kozmetike.

 Svaka prava šminkerica zna kako pametno utrošiti svoj make-up budžet bez puno muke, a uz ponudu renomiranih brendova poput L'oreala, Max Factora, Maybellina, Rimmela i Bourjoisea, odabir nikada nije bio lakši. Nakon što košaricu napuniš divotama s dm-ovih make-up polica, na blagajni zatraži svoj poklon bon za besplatno šminkanje i na njemu potraži popis dm prodavaonica u kojima ga možeš iskoristiti. Dogovoriti se za svoj termin besplatnog šminkanja možeš odmah po primitku poklon bona s našim djelatnicama u prodavaonici ili telefonskim pozivom, a u odabranoj dm prodavaonici će te dočekati dm-ove djelatnice koje su svoj certifikat Savjetnice za šminkanje zaslužile edukacijom kod poznate hrvatske vizažistice Marije Butković.

PR PR
Preostaje ti samo da u svojem kalendaru potražiš posebne prigode na kojima ćeš zablistati uz profesionalno nanesen make-up, a s obzirom na to da nam se bliži proljeće i sezona vjenčanja te ostalih obiteljskih proslava i okupljanja, vjerujemo kako ti neće nedostajati prilika za osvojiti društvo besprijekornim lookom.

PR PR


Požuri u dm gdje te čeka bogata ponuda dekorativne kozmetike i odaberi svoj savršeni make-up styling!


Više informacija potraži na dm-ovoj internetskoj i Facebook stranici.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju