Da slika koju trgovac prikaže na internetu ne mora imati veze s time kako proizvod izgleda u stvarnosti dokazuje i šalica koju je jedan muškarac naručio preko Amazona. Suprugu je želio razveseliti šalicom koja mijenja izgled kada je u njoj vrući napitak, no kada je pošiljka ostao je šokiran

Muškarac po imenu Matt na Amazonu je vidio zgodnu šalicu koja se iz obične crne šalice promijeni u šalicu s lijepim božićnim motivom kada je u njoj vrući napitak. Naručio ju je sa željom da je daruje supruzi za prošli Božić. No kada je šalica stigla nije znao bi li se smijao ili plakao. Naime, šalica koju je naručio zapravo je bila motiv na običnoj šalicu koju je dobio.

Suprugu je želio razveseliti šalicom koja mijenja izgled kada je u njoj vrući napitak, no kada je pošiljka ostao je šokiran

'Kupio sam šalicu supruzi očekujući da će se iz crne šalice promijeniti u šalicu s božićnim motivom. Ne!!! Sliku šalice koja mijenja boju stavili su na šalicu koja ne prikazuje lijepu božićnu scenu. Pokušavam dobiti natrag novce koje sam dao za ovaj grozan i loše reklamiran artikl', komentirao je Matt na Amazonu te proizvodu dao jednu od mogućih pet zvjezdica.

S obzirom na to da je 'prevarantska' šalica koštala 118 kuna nije ni čudo da je kupac bio ogorčen.
Fotografiju šalice s reklame na Amazonu i Mattov komentar objavljeni su na stranici Knock Off Nightmares specijalizirane za objavljivanje fotografija proizvoda, ponajviše haljina, koje na reklamama izgledaju prekrasno, a u stvarnosti grozno.

'Jedan od meni najdražih 'knockoffova' koji izgleda isto kao na fotografiji s reklame', šaljivo je komentirao korisnik RJ Celdran, dok je Kristy napisala:

'Da sam ja dobila ovu šalicu, voljela bih je. Toliko je smiješna da je to nevjerojatno.'
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju