U dm-u vaša kupovina može vrijediti 10 puta više

 

Vjerojatno ste već upoznali program dm active beauty koji vam u omogućuje uštede pri kupovini i brže prikupljanje bodova, ali još niste saznali kako u rujnu ostvariti 10 puta više bodova?

Odgovor je vrlo jednostavan - kupovinom uz dm active beauty karticu u periodu od 6. do 13. rujna u bilo kojoj prodavaonici dm-a u Hrvatskoj.

Kako to izgleda preračunato u stvarni život uz pomoć dm kataloga?

Četvrtak 6. rujna oko osam sati

Prvi tjedan škole još nije za vama i shvatili ste da, usprkos pripremama niste kupili sve. Klinci su već u školi, a vi ste prije posla stigli svratiti do dm-a i kupiti drvene bojice i dvije bilježnice. Usput ste posegnuli i za dmBio keksima i macchiatom, jer naravno da niste stigli popiti kavu, a kamoli pojesti nešto. Kćeri ste kupili Rosalov balzam za usne koji izgleda kao panda (pa, presladak je! a torba koja se dobije na poklon dobro će doći).

Iznos računa: 122,40 kuna

Broj ostvarenih bodova: 12x10 = 120 bodova

Istog dana, između pet i pola pet

Naravno. Došli ste kući i shvatili da ste jutros, zahvaljujući nedostatku kofeina i koncentraciji na školski pribor,zaboravili da nemate tableta za perilicu niti papirnatih ručnika.

Zovete muža koji se (srećom) još nije uputio s posla i dajete mu detaljne upute što treba kupiti uz nalog da nikako ne zaboravi provući karticu. Muž se vraća kući s tabletama za perilicu uz pratnju sredstva za čišćenje perilice, tu su još i dva dvostruka pakiranja papirnatih ručnika i dva pakiranja wc papira. Sliježete ramenima, a on maše računom i objašnjava da je uštedio više od 40 kuna i dobio 170 bodova.

Iznos računa: 173,45 kuna

Broj ostvarenih bodova: 17x10 = 170 bodova

Na kraju dana, prije spavanja

San nikako ne dolazi. Posežete za mobitelom kako biste vidjeli što ima novo na Fejsu. Među fotkama peseka i video-savjetima za kulinarske pustolovine nailazite i na informaciju da je od 6. do 13. rujna u dm-u moguće ostvariti 10 puta više bodova. Skoknete na svoj profil na payback.at/hr. Uz 290 bodova koje ste vi i muž ostvarili, trenutno bodovno stanje - 458 bodova. Treba baciti oko i na online kupone za višestruke bodove.

Bez obzira na to koliko puta od 6. do 13. rujna zaboravite nešto kupiti u dm-u, svaki put ćete ostvariti 10 puta više bodova i već u listopadu ćete moći uživati u uštedama!

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju