Sve više mladih urbanih ljudi svoj veliki dan želi proslaviti na nekonvencionalan način, a idelana lokacije je PhotoStudio Katran

Galerija PhotoStudio Katran (Foto: Zadovoljna.hr) Eksterijer PhotoStudia Katran (Foto: Zadovoljna.hr) Interijer prostora PhotoStudio Katran (Foto: Zadovoljna.hr) +5 PhotoStudio Katran (Foto: Zadovoljna.hr) Na dobro poznatoj lokaciji platforme PhotoStudia Katran, samo nekoliko minuta od vreve centra grada, prostire se 600 m2 prostora uređenog u industrial stilu s modernim elementima. Studio je vođen idejom da se svi osjećaju ugodno. I mali slavljenici i već iskusni zabavljači.

Prostor Studia prima do 200 ljudi. U kombinaciji stajaćih, barskih te sjedećih mjesta, fotelja i kaučeva, prostora za sjedenje ima posvuda, baš kao doma. A to je taj osjećaj koji se želi stvoriti.

Interijer prostora udovoljit će i najzahtjevnijima: industrijski stil cjelokupne lokacije sjedinjen je s modernim elementima koji zajedno tvore jedinstven prostor, a eksterijer krasi čarobna livadica i travnati plato.

Interijer prostora udovoljit će i najzahtjevnijima: industrijski stil cjelokupne lokacije sjedinjen je s modernim elementima koji zajedno tvore jedinstven prostor, a eksterijer krasi čarobna livadica i travnati plato kao stvoreni za sam obred magičnog vjenčanja kao i za prigodnu dobrodošlicu na otvorenom.

Stručni tim Studia brine se za cjelokupnu realizaciju. Na raspolaganju je osobni wedding planer, catering, službeni fotograf, dj, prijedlozi hair&makeup artista, izdvojeni prostori za uređivanje mladenke i mladoženje te unikatni komadi namještaja i oldtimer automobil za ultimativni retro photosession.

Dan otvorenih vrata, 18. studenog od 14 do 20 sati prilika je da doživite djelić čarolije koju stručni tim stvara u Studiu, a koja može biti dio vaše životne priče. Posjetite ih te u opuštenoj atmosferi i saznajte sve informacije potrebne za vaš veliki dan.

Za više informacija i prijavu za otvoreni dan posjetite stranicu www.studioweddingsevents.com ili Facebook www.facebook.com/studiokatranweddingsevents/.  Eksterijer PhotoStudia Katran (Foto: Zadovoljna.hr) eksterijer krasi čarobna livadica i travnati plato kao stvoreni za sam obred magičnog vjenčanja (Foto. Zadovoljna.hr) Foto: Zadovoljna.hr

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju