Pariški tjedan mode već je u punom jeku pa slavne osobe iz cijeloga svijeta dolaze u grad ljubavi i mode kako bi pogledale najnovije kolekcije vodećih svjetskih luksuznih brendova.

Galerija Kylie Jenner Kylie Jenner na Tjednu mode u Parizu - 3 Kylie Jenner na Tjednu mode u Parizu - 4 +13 Kylie Jenner u haljini modnog brenda Schiaparelli

Malo tko nosi luksuzne komade kao što to radi Kylie Jenner, poslovna žena, reality zvijezda i majka dvoje djece koja izgleda besprijekorno gdje god se pojavi.

Kylie je na Schiaparelli reviju u sklopu Pariškog tjedna mode došla u raskošnoj, baršunastoj haljini plave boje koja savršeno stoji ženama s oblinama.

Haljina talijanskog brenda Schiaparelli naglasila je njezinu ženstvenu figuru, a posebno se istaknuo duboki dekolte u obliku slova V koji se protezao gotovo do pupka.

Pripijenu haljinu bez naramenica, Kylie je uparila s dramatičnom crnom choker ogrlicom istog talijanskog brenda koja je zasjenila cijeli njezin outfit.

Kylie Jenner na Tjednu mode u Parizu - 1 Kylie Jenner na Tjednu mode u Parizu (Foto: Profimedia)

Sa široke ogrlice, visio je veliki privjesak u obliku ljudskog srca, a zlatna verzija ovog modnog dodatka također je predstavljena na Schiaparelli reviji za jesen/zimu 2023.

Kylie je nosila i sitne naušnice koje su kombinirale zlatnu boju i crni detalj u obliku kapljice.

Dramatičnu kombinaciju, upotpunila je malom, crnom torbicom sa zlatnim detaljima i cipelama na visoku zlatnu petu u istoj boji.

Vjenčanica s Met Gale za koju je trebala pomoć osmero ljudi da se odjene Kylie Jenner u vjenčanici brenda Off-White na Met Gali - 5 Kylie Jenner u vjenčanici brenda Off-White na Met Gali - 4 Kylie Jenner u vjenčanici brenda Off-White na Met Gali - 3 +3 Kylie Jenner u vjenčanici brenda Off-White na Met Gali - 7

Kosu je stilizirala u elegantnu punđu s retro valovima, a cijeli je dojam upotpunio besprijekorni make up, u kojemu se posebno isticano savršeni eye liner.

Ovogodišnji Tjedan mode predstavio nam je neke nove trenove, a u našoj galeriji možete pogledati što će se nositi sljedeće sezone. Ako bacimo oko na pariške piste, vidimo da će biti popularni lagani materijali i zagasite boje. 

Kylie Jenner na Tjednu mode u Parizu - 3 Kylie Jenner u haljini modnog brenda Schiaparelli (Foto: Profimedia)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju