Na ovogodišnjem Pariškom tjednu mode doista ne nedostaje upečatljivih modnih izdanja, a jedno od najhrabrijih iznijela je Kylie Jenner.

Galerija Kylie Jenner na reviji Margiele na pariškom Tjednu visoke mode - 7 Kylie Jenner na reviji Margiele na pariškom Tjednu visoke mode - 5 Kylie Jenner na reviji Margiele na pariškom Tjednu visoke mode - 1 +3 Haljina se pripija uz njezino tijelo poput druge kože

Haute couture reviju modne kuće Maison Margiela posjetila je u svjetlucavoj uskoj haljini do gležnjeva koja je njezine putene obline obavijala poput druge kože i malo toga prepuštala mašti, a opet nije otkrila previše.

Haljina srebrnog sjaja bila je prekrivena ljuskicama koje su nalikovale ribljim krljuštima, ali i teksturi sirenina repa.

Kylie Jenner na reviji Margiele na pariškom Tjednu visoke mode - 5 Kylie Jenner na reviji Maison Margiele na pariškom Tjednu visoke mode (Foto: Profimedia)

Zanimljivo je da Kyliena oprava ne otkriva ni dekolte ni noge, tako da je naglasak stavljen na njezinu sjajnu figuru, čineći tako ovaj modni izbor istovremeno i odvažnim, ali i elegantnim i odmjerenim.

Izgled zavodljive morske sirene nadopunila je mokrom frizurom koja nije bila zalizana, već su pramenovi nehajno padali preko jedne strane lice, izgledajući tako kao da je netom izašla iz vode.

Kylie Jenner na reviji Margiele na pariškom Tjednu visoke mode - 2 Haljina se pripija uz njezino tijelo poput druge kože (Foto: Profimedia)

Prozirno sive rukavice dodale su eteričan dojam, a podsjetile su pomalo i na morsku pjenu. Nakit je također sveden na minimum, odlučila se samo za decentne srebrne naušnice, a bijele salonke dodatno su cijelom izgledu dale na eleganciji.

Izgledajući kao nestvarno morsko biće, Kylie je ovim lookom podsjetila na sada već kultni wet look svoje polusestre Kim Kardashian s Met Gale 2019. No dok je Kim blistala u boji kože, Kylie je izgledala kao nešto decentnija, srebrna i besprijekorna morska sirena.

Kim Kardashian na Met gali 2019. godine u haljini Thierryja Muglera Kim Kardashian na Met gali 2019. godine u haljini Thierryja Muglera (Foto: Alamy / Guliver)

Kad se Jennifer Lopez pojavi na pariškom Tjednu mode, svi su pogledi upereni samo u nju Jennifer Lopez na pariškom Tjednu visoke mode 2024. - 4 Jennifer Lopez na pariškom Tjednu visoke mode 2024. - 2 Jennifer Lopez u izdanju s potpisom Elieja Saaba +2 Jennifer Lopez na pariškom Tjednu visoke mode 2024. - 5

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju