Kultni proizvod L’Huile de Leonor Greyl, tretman za dubinsko obnavljanje suhe kose oštećene bojenjem, izbjeljivanjem, pramenovima, trajnom ondulacijom ili ravnanjem, od sada je dostupan u Hrvatskoj

Sa sastavom od 97 posto prirodnih finih ulja, L’Huile de Leonor Greyl iznimno je učinkovito, izrazito zaštitno, trenutačno omekšavajuće i nevjerojatno obnavljajuće ulje koje je od sada dostupno u Hrvatskoj.

Kultni proizvod L’Huile de Leonor Greyl, tretman za dubinsko obnavljanje suhe kose oštećene bojenjem, izbjeljivanjem, pramenovima, trajnom ondulacijom ili ravnanjem, od sada je dostupan u Hrvatskoj

L’Huile de Leonor Greyl tretman je za rasplitanje, omekšavanje, zaštitu i uljepšavanje kose na osnovi kokosovog i mongongo ulja. Ovaj tretman za dubinsko obnavljanje suhe kose oštećene bojenjem, izbjeljivanjem, pramenovima, trajnom ondulacijom ili ravnanjem kosu čini mekom, zdravom, sjajnom i jednostavnom za oblikovanje.

Budući da je vodootporno i sadrži UVA/UVB filter, također je vrlo učinkovito u zaštiti od štetnih utjecaja sunca, morske vode i klorirane vode u bazenu.

Kako se koristi L’Huile de Leonor Greyl:

Namijenjeno je da se nanosi na suhu kosu, a zatim ispere pod tušem. Ulijte malu količinu na dlan, nanesite na suhu kosu, samo po dužini i na vrhove. Ravnomjerno raspodijelite s četkom od prirodne dlake. Ostavite da djeluje 10 –15 minuta ili preko noći za dubinsko regeneriranje. Isperite šamponom.

Dovoljna je količina koja odgovara čepu L’Huile de Leonor Greyl kako bi se osigurala zaštita i ljepota kose. Ulijte ga u dlan prije nanošenja na kosu i utrljate nježnim pokretima. Ravna četka također može biti izvrsna za postizanje besprijekorno glatkog efekta.

Za tanku kosu koristite Shampooing au Miel, za dugu kosu Shampooing Crème Moelle de Bambou, a ako je vaša kosa bujna i neukrotiva, izaberite Shampooing Reviviscence.

Napomena: U hladnoj sredini proizvod se može zgusnuti. Bočicu jednostavno stavite pod toplu vodu kako biste otopili dovoljno ulja da ga možete razmazati u ruci.

Cijena bočice od 95 mililitara iznosi 256 kuna, a ulje je dostupno u parfumerijama Douglas u Zagrebu, Rijeci, Zadru i Solinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju