Kozmetički brend L'Occitane predstavlja čarobne adventske kalendare s blistavim izborom svojih proizvoda koji su pravi blagdan za sva osjetila

Blagdani su ispunjeni sitnicama i trenucima koje jednostavno obožavamo: živahne boje, veselo raspoloženje, radost darivanja i vrijeme provedeno s našim voljenima. Čarobno razdoblje blagdana nadahnuće je za mnoge umjetnike – tako i za ilustratoricu Kanako... Kanako, rođena u Japanu, zaljubila se u Pariz - grad kontrasta u kojem pronalazi inspiraciju za svoje ljupke i ženstvene ilustracije.

KLASIČNI ADVENTSKI KALENDAR

Ovogodišnji klasični adventski kalendar sadrži niz neodoljivih proizvoda koji će oduševiti sve ljubitelje L’Occitanea. Razvezite crvenu mašnu, otvorite svoj kalendar i otkrit ćete svijet čarobne Provanse – slikoviti seoski trg, raspjevani dječji zbor, božićno drvce, balon na vrući zrak... i iznenađenje za svaki dan.
U ovom adventskom kalendaru pronađite omiljene L’Occitane proizvode, poput Karite kreme za ruke, Bademovog odličnog sapuna i zavodljive Eau de Toilette Arlésienne.

PREMIUM ADVENTSKI KALENDAR

L’Occitane, uhvaćen u blagdanski duh darivanja, predstavlja premium adventski kalendar u stilu luksuznog zlatnog ormarića s 24 ladice ispunjene uljepšavajućim poslasticama. Svaka ladica skriva miris, kremu za ruke ili pak tajnu za mladoliku kožu. Ovaj blistavi izbor L’Occitane proizvoda svečani je blagdan za oči - i sva vaša osjetila!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju