Simpatični starac s bijelom bradom ove godine dolazi u nešto drugačijem izdanju, a donosi ga čarobni L'Occitane, koji vjeruje u moć pravog Djeda Božićnjaka. To je priroda koja nas dariva tijekom cijele godine. Upoznajte najbolje iz prirode zamotano u prekrasne poklon-setove.

Izgledaju kao blagdanska dekoracija, a tako se mogu i koristiti. Unutar vješto osmišljenih pakiranja kriju se proizvodi za njegu cijelog tijela. Svi su u skladu s prirodom koja uvijek daje najbolje od sebe. Svatko može pronaći nešto za sebe jer poklon-setovi sadrže različite proizvode s mirisnim notama poput slasnog badema, trešnje u cvatu, lišća citronovca…

U ovim će poklon-setovima uživati sve generacije žena jer je L'Occitane u ove poklon-setove uvrstio brojne proizvode za njegu ruku, lica i tijela. Nisu zaboravili ni na muškarce, pa se idealan poklon može pronaći i za njih. Blagdansko izdanje obožavanih proizvoda L'Occitane posebno je za ovu priliku oslikala poznata ilustratorica Hsinping Pan, a kako izgleda L'Occitaneova priča iz božićne bajke, otkrijte u fotogaleriji.

Jeste li znali?

U svaki proizvod L'Occitane utkan je dio prirode. Njihovi korijeni pripadaju Provansi i jugu Francuske, gdje s posebnom posvećenosti paze na biološku raznolikost. Svijest o važnosti očuvanja ekosustava proširila se i na ostale dijelove zemlje, pa je L'Occitaneu cilj do 2025. godine zaštititi 1000 vrsta biljaka te osigurati da se svi sastojci mogu pratiti od polja do konačnog proizvoda.

Tijekom stvaranja novih proizvoda neprestano su u suradnji s institutima za zaštitu biološke raznolikosti. Na taj način pomažu u očuvanju ugroženih područja, ali rade i na korištenju inovativnih tehnika uzgoja. Glavna misija od koje L'Occitane neće odustati jest čuvanje prirode kako bi buduće generacije mogle uživati u tom dragocjenom blagu.

Jedan od dva poklon-seta "Blagdanski vrtovi" može biti i vaš. Sudionicima s najkreativnijim odgovorom darujemo dva L'Ocittane poklon-paketa! Na mail zadovoljna@novatv.hr nam napišite zašto baš vi zaslužujete L'Ocittane poklon-paket i navedite svoje osobne podatke (ime i prezime, adresu i broj mobitela). Kreativni natječaj traje do 12. prosinca, u 12 sati. Sretno! 

Više o nagradnom natječaju i pravilima pročitajte ovdje.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju