Prekrasne i njegovane usne tajna su zdrave, sjajne ljepote. Zato ih zaštitite baršunastim balzamima za usne, obogaćenima ekstraktom iz korijena jednog od najljepših cvjetova Provanse - božura.

Ljepota božura u cvatu očaravajuća je, a njegove mirisne, baršunaste latice u sebi nose tajnu ljepote. Za postizanje blistavog i savršenog izgleda puti, L’OCCITANE koristi ekstrakt božura - vrste Paeonia lactiflora, već dugo vremena cijenjene zbog svojih njegujućih svojstava za kožu.

Najcjenjenija kvaliteta proizvoda iz kolekcije Božur njihova je sposobnost da pomognu vratiti besprijekoran izgled kože.

Najcjenjenija kvaliteta proizvoda iz kolekcije Božur njihova je sposobnost da pomognu vratiti besprijekoran izgled kože, lijep i blistav poput ljetnog dana u Provansi.

Taj raskošan cvijet raste i ručno se ubire u regiji Drôme na jugu Francuske, a L’OCCITANE iz njega dobiva ekstrakt koji koristi u formulama za blistav izgled kože.

L’OCCITANE balzami za usne u boji usnama daju nježnu i glatku teksturu, profinjeni sjaj i zaštitu od štetnog sunčevog zračenja (SPF 25).

1. NIJANSA ROSE NUDE

Prirodno ružičata nijansa savršen je odabir za svaki dan. Bilo da putujete na posao, uživate u piću s prijateljicama ili tražite završni dodir elegantnom outfitu za spo. Balzam za usne u boji Rose Nude nepogrešiv je odabir. S ovom nijansom, vaše usne dobit će zdravi sjaj koji svi toliko želimo.

2. NIJANSA ROSE PLUM

Tamno ružičasta nijansa odvažan je odabir. Profinjena boja cvjetova božura bila je inspiraciju za ovu nijansu. Svojoj dnevnoj odjevnoj kombinaciji ili pak maloj crnoj haljinici, podarite pravu notu
ružičaste i dodatnu dozu samopouzdanja. Nemojte biti sramežljive i okusite blistavu ljepotu.

Za postizanje blistavog i savršenog izgleda puti, L’OCCITANE koristi ekstrakt božura.

3. NIJANSA RED ORANGE

Između svih nijansi, ova je najživahnija. Ova vatrena boja strastvena je i zaigrana. savršeno odgovara strastvenim, modernim ženama razigrane naravi. Osim s karakterom, u skladu je sa svim tonovima puti.

4. NIJANSA ROSE AMBER

Jantarna je najtoplija nijasna. Za njom posegnite pri odlasku na ručak s prijateljima ili za šetnju u prirodi. Usnama će podariti nježan dodir boje i naglasiti njihovu prirodnu ljepotu. Savršen je za "nude" izgled usana koje sigurno neće proći nezapaženo.

5. NIJANSA TENDER RED

Iz ove nježne crvene nijanse izvire romantika. Usne krasi suptilnim crvenim tonovima i pobuđuje strast. Jednostavan dodir Balzama za usne u nijansi Tender Red otkrit će vašu ženstvenu, romantičnu stranu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju