Često trebamo dozu svježe energije, koja razbuđuje naše tijelo i oživljava naš duh. 'L’Occitane' je spojio pet eteričnih ulja s Mediterana u Ritual za razbuđivanje sa 100 posto prirodnim mirisom i znanstveno dokazanim djelovanjem protiv umora

Često trebamo dozu svježe energije, koja razbuđuje naše tijelo i oživljava naš duh. 'L’Occitane' je spojio pet eteričnih ulja s Mediterana u Ritual za razbuđivanje sa 100 posto prirodnim mirisom i znanstveno dokazanim djelovanjem protiv umora.

Aromakologija je znanost koja proučava utjecaj mirisa na dobrobit i harmoniju. To je umjetnost kombiniranja odabranih eteričnih ulja kako bi se stvorilo opuštajuće ili energizirajuće ozračje. Njen neiscrpan izvor su dobrobiti jedinstvenih aromatičnih biljaka koje uspijevaju u Provansi i na Sredozemlju.

Olivier Baussan, osnivač 'L'Occitanea' od nekada je predan toj drevnoj umjetnosti upotrebe eteričnih ulja. 'L'Occitanea' ta dragocjena znanja s područja aromakologije brižno njeguje i produbljuje sve od svog osnutka 1976. godine.

Njegova 100% prirodno svježa formula s dokazanim revitalizirajućim učinkom ispunjava vas valom energije za uspješan početak dana.

Revitalizirajuća kolekcija bazira se na eteričnim uljima naranče, grejpa, limuna i ružmarina.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju