"La Nuit Trésor Eau de Toilette" utjelovljuje odvažnu, senzualnu, magnetično privlačnu i samopouzdanu ženstvenost. Toaletna je voda svježija i prpošnija od parfema te prožeta upečatljivim kontrastima: neodoljiva privlačnost ove voćne verzije temelji se na zelenim, kiselkastim tonovima. Šarmantna je i jednostavno cool.

La Nuit Trésor Eau de Toilette toaletna je voda prožeta voćnim, mošusnim i cvjetno-orijentalnim notama, djelo Christophea Raynauda i Amandine Clerc Marie, poznatih francuskih tvoraca parfema koji su zaslužni i za izvorni parfem La Nuit Trésor i parfem Caresse.

Srce ove najnovije varijacije krije izuzetnu damašćansku ružu, metaforu velike ljubavi.
Razbuđujući, raskošan i moćan miris prožet nevjerojatno slasnim voćnim akordima maline, crnog ribiza i ličija.

Vibrantni mirisni paradoks oblikovan kontrastnim notama koje ga čine još više neodoljivim. Osvježavajuće gornje note prava su eksplozija citrusa, uz bergamot koji dodatno naglašava njihovu svježinu. Prozračni cvjetni buke daje mu dozu elegancije kroz spoj božura i đurđice.

Miris je i u ovoj verziji obogaćen esencijom pačulija, čiji je trag još zamamniji i senzualniji nego prije zahvaljujući tahićanskoj vaniliji uronjenoj u suptilnu, svilenkasto nježnu i postojanu notu bijelog mošusa.

CRNI DIJAMANT POPRIMA PURPURNU BOJU

U svijetu draguljarstva, purpurni su dijamanti među najtraženijima na svijetu. Njihova duboka boja, koja može varirati od grimizno-purpurne do intenzivne plavo-ljubičaste obavija ih daškom misterije, više nego ijedan drugi dragi kamen. Upravo su ovi cijenjeni dijamanti poslužili kao nadahnuće za boju bočice i kutije.

Stoga i redizajnirana dijamantna bočica mirisa La Nuit Trésor, ukrašena raskošnom ružom, izgleda zagonetnije i dragocjenije no ikad prije.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju