Maleno i okruglo - voćno i osvježavajuće, jednom riječju Labellino! Revolucija njege usana stiže u trendi okruglom pakiranju, vedrim bojama i neodoljivim okusima

Labellino nudi  pouzdanu njegu za usne u elegantnom izdanju. Nova linija balzama razmazit će usne i osjetila uz neizostavnu pouzdanu njegujuću formulu s bogatim shea maslacem.

Zahvaljujući inovativnoj i atraktivnoj ambalaži, jedno nanošenje dovoljno je za dubinsku njegu i zaštitu usana. Bogata formula sa shea maslacem usnama pruža dugotrajnu hidrataciju, a neodoljivi okusi maline i crvene jabuke te osvježavajuće mente pružaju usnama vidljivu mekoću i svilenkasti sjaj. Praktično pakiranje idealno je za sve trendi torbice ove jeseni.

Labellino Raspberry & Red Apple

Prpošan i sladak. Pouzdana njegujuća formula s bogatim shea maslacem usnama pruža dugotrajnu hidrataciju, intenzivnu njegu i svilenkast sjaj. Za primjetno meke i neodoljivo voćne usne.

Labellino Fresh Mint

Osvježavajući i senzualan. Pouzdana njegujuća formula s bogatim shea maslacem usnama pruža dugotrajnu hidrataciju, intenzivnu njegu i svilenkast sjaj. Za primjetno meke i neodoljivo svježe usne.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju