Svi imamo 'ono nešto' bez čega ne možemo, naš osobni vječni klasik kojeg se ne odričemo. Cipele iz kojih se ne skidate ili omiljeni čaj s kojim uvijek započinjemo dan. Pozivamo vas da nam u Instagram izazovu otkrijete svoje vječne klasike

Labello je vječni klasik po pitanju njege usana. Za dubinski vlažne usne zadužen je Classic Care koji je zbog svoje lagane teksture obogaćene uljem jojobe i shea maslacem idealan za svakodnevnu njegu.

Umirujući slatki miris Milk & Honey već dugo oduševljava poklonice Labello proizvoda, a pritom hrani usne sočnom formulom od prirodnih sastojaka, intenzivno ih obnavlja i činim glatkima.

Pozivamo vas da nam u Instagramu izazovu pokažete što je vaš 'vječni klasik', bez čega jednostavno ne možete. To mogu biti najdraže cipele, omiljena knjiga ili parfem, ruž bez kojeg ne izlazite van, mala crna haljina kojoj se uvijek vraćate ili kolač koji radite svaki vikend.

 

A photo posted by Labello (@labelloglobal) on

 

Ako želite sudjelovati u izazovu, probudite svoju kreativnost, razigrajte maštu i napravite fotografiju svog vječnog klasika koju ćete zatim objaviti na svom Instagram profilu uz hashtag #LabelloTrenutak. Ako želite, na fotografiju možete uključiti i omiljeni Labello proizvod kojim njegujete svoje usne.

Izazov počinje danas, 2. studenog, i završava 15. studenog.

U ponedjeljak 16. studenog otkrit ćemo vam koje su nas fotografije najviše oduševile, a pet najzanimljivijih i najkreativnijih fotografija iznenadit ćemo Labello paketom koji nam svima treba kada krenu hladni zimski dani.

 

A photo posted by Labello (@labelloglobal) on


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju