Od romantičnog spoja do selfija s prijateljicama, svaki trenutak posebno je sjajan i može postati nezaboravan kad se dijeli s ljudima koje volimo. Kako bi takvih trenutaka bilo još više, posegnite za novim balzamom za usne Labello Sparkle u limitiranom izdanju i podijelite malo ljubavi i dodatnog sjaja s voljenim osobama

Šljokice su opet "in". Raznih boja i oblika, šljokice su zavladale ormarima i ulicama, a novi balzam za usne Labello Sparkle u limitiranom izdanju prati isti trend.

Šest vedrih, sjajnih verzija – crvena, zlatna, srebrna, ružičasta, ljubičasta i zelena – razmazit će usne već poznatom njegujućom formulom Labello Original Care i savršeno se uklopiti u sve modne kombinacije ovih tmurnih jesenskih dana.

Šljokice su ponovno popularne, a Labello Sparkle balzam za usne u limitiranom izdanju prati isti trend

Osim što voli vaše usne, Labello Sparkle u limitiranom izdanju omogućuje vam i da tu ljubav podijelite. Svako pakiranje balzama za usne Labello Sparkle posebno je osmišljeno kako biste mogli napisati poruku iz srca i podijeliti je sa svima koje volite.

Naime, na poleđini balzama za usne Labello Sparkle u limitiranom izdanju nalazi se posebno osmišljena poštanska marka i mjesto gdje možete upisati svoju poruku.

Nakon toga, sve što morate napraviti jest predati vaš Labello Sparkle i Hrvatska pošta dostavit će ga na adresu osobe koju ste odabrali, i to besplatno. Stoga, uživajte u svakom sjajnom trenutku i podijelite ljubav s osobama koje posebno sjaje u vašem životu.

Poznati stručnjak za njegu usana s više od 100 godina iskustva, Labello je poznat po tome što čak i suhe i osjetljive usne njeguje i ostavlja ih prekrasno mekima i glatkima. Formula sa shea maslacem i pantenolom hidratizira usne do 12 sati.

Pantenol je sastojak poznat po korištenju u proizvodima za njegu tijela zbog svojeg regenerativnog i hidratacijskog djelovanja.

Shea maslac također je poznat po njegujućim svojstvima i hidrataciji suhe kože. Ova legendarna njega usana vaš je savršeni partner svakog dana, a stane u svaki džep.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju