Crveni top sa šljokicama, omiljena ružičasta svjetlucava torbica, sjenilo u boji sa šljokicama – svatko od nas ima omiljeni predmet koji nam unosi blještavilo i boju u svakodnevicu. Te predmete podijelili ste s nama u Instagram izazovu Labello trenutak, a mi smo izabrali pet najzanimljivijih fotografija koje su zaslužile jedan lijepi poklon

U protekla dva tjedna 'zabljesnuli' ste nas svojim omiljenim predmetom u Instagram izazovu #LabelloTrenutak, a mi smo odabrali pet najboljih fotografija i pet sretnih dobitnica Labello poklon paketa.

Pozvali smo vas da razigrate svoju maštu i fotografirate najdraži svjetlucavi predmet u društvu omiljenog Labella. Doris_2506 osvojila nas je genijalnim srebrnim štiklama, torbicom i blještavom tijarom dok je ladylusha88 odabrala preslatku vesticu, parfem i kul narukvicu sa zakovicama.

Posebno nas je oduševila kreativka branka.kulas.3 koja je snjegovića od ručnika ogrnula svjetlucavim šalom. Zabljesnula je i lucijavukovic, a maja.sloser oborila nas s nogu sjajnim kombiniranjem svjetlucave torbice i raznih blještavih detalja za uređenje doma.

U nastavku pogledajte fotografije naših dobitnica.

 

A photo posted by Lucija Ćurić (@ladylusha88) on

 

A photo posted by Doris Radulovic (@doris_2506) on

 

A photo posted by Branka Kulaš (@branka.kulas.3) on


 

A photo posted by Lucija Vuković (@lucijavukovic) on

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju