Svaka žena ima onih par stvarčica bez kojih ne može zamisliti svakodnevicu, 'klasika' koji su za nju vječni i nezamjenjivi, trenutaka koji joj uljepšavaju dan. Sve ono što najviše volite skupili smo na jednom mjestu u Instagram izazovu u kojem ste nam otkrili vaše vječne klasike, a sada smo izabrali pet najzanimljivijih i najkreativnijih fotografija koje nagrađujemo s poklon paketom

Došao je i taj trenutak da objavimo dobitnice Labello poklon paketa kojeg je 5 naših čitateljica osvojilo u Instagram izazovu. Dva tjedna slali ste nam fotografije s hashtagom #LabelloTrenutak vaših najdražih predmeta, klasika bez kojih ne možete zamisliti svakodnevicu. Među mnoštvom sjajnih fotografija izabrali smo pet koje ćemo nagraditi poklon paketom.

Dobitnica Tina očarala nas je nostalgičnom fotografijom mamina dnevnika, stričeva džepnog sata i drvenog nalivpera. Izabel su pak najdraži ladičar u shabby chic stilu i omiljeni parfem. Ivini su klasici pločica u obliku srca s natpisom 'Smij se iz sveg srca' i spomenar s izrekama. Čitateljica pod nadimkom venividivici91419 odlično je iskombinirala najdraže štikle, ruž, nakit, parfem i knjigu, dok nas je cupcakes fairytales oduševila natpisom kojim bismo trebale započinjati svaki dan: 'Jedi šljokice za doručak i sjaji cijeli dan.'

Naše dobitnice za svoje klasike izabrale su i vječni Labello bez kojeg su jesenski dani nezamislivi. Mnoge žene Labello uvijek imaju uz sebe jer im pruža besprijekornu njegu usana.

Fotografije dobitnica pogledajte u nastavku teksta, a za sve ostale 'klasičarke' imamo odličnu vijest! Naime, poslali ste nam toliko divnih 'trenutaka' da smo odlučili napraviti drugi krug izazova u kojem ćemo vam zadati novu temu, i to uskoro. Pred vama je, dakle, nova prilika za osvajanje paketa i jedva čekamo vidjeti što ćete nam poslati!

 

A photo posted by Tina Flowers (@tina_cvjetna) on

 

 

A photo posted by :) (@izabela_oletic) on

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju