Jeste li se kada našle u situaciji da morate odlučiti hoćete li kupiti balzam za usne u sticku ili limenoj kutijici? Mi jesmo i priznajemo da nam odabir nije bio nimalo lagan. Neizostavni saveznik u borbi protiv suhih i ispucalih usana u ova dva praktična pakiranja doveo je pred slatke muke i dvije uspješne hrvatske beauty blogerice - Maju i Mirnu. Njih dvije podijelile su s nama razmišljanja o Labello Original sticku i Lip Butter Original balzamu za usne.

Labello Original i Labello Lip Butter Original proizvodi su za usne koje bi svaka osoba trebala imati u kozmetičkoj torbici. Djevojčicama bi to bili idealni prvi kozmetički proizvodi, a ženama svakodnevna njega i odlična podloga za ruž.

Oba proizvoda hidratiziraju usne i čine ih mekima, premda će Lip Butter biti djelotvorniji kod jače oštećenih usana i najbolje je nanijeti ga prije spavanja kako bi se usne obnovile do jutra. Preporučujem ove proizvode svima koji traže kvalitetne, povoljne i lako dostupne proizvode za savršene usne!”, rekla nam je Mirna, blogerica poznatog bloga o njezi usana, ali i drugih beauty proizvoda, Lipstick Blade.

Maji se balzam u sticku više svidio, no kako i sama priznaje "slaba" je na pakiranja Lip Buttera. ”Balzam u sticku mi je osobno praktičniji za korištenje, no maslaci za usne mi imaju ljepše pakiranje. :) S obzirom na to da način nanošenja kod maslaca nije baš najpraktičniji jer se nanosi s prstima što osobno ne preferiram zbog higijenskih razloga, u tom slučaju radije odabirem onaj u sticku.", zaključila je Maja, jedna od prvih hrvatskih beauty blogerica koja svoja razmišljanja i dojmove dijeli sa svojim čitateljima na blogu Missundaztood's Beauty Scents.


Bez obzira odlučite li se na stick ili limeno pakiranje, prepustite se pouzdanoj njezi Labello Originala - bezvremenskog klasika s pantenolom koji dubinski hidratizira usne te ih ostavlja mekima i glatkima.

Bogata formula obogaćena uljem jojobe i shea maslacem prirodno vlaži usne, štiti ih te im daje njegovan, zdrav i lijep izgled, idealnim za poljupce.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju