U utorak 22. prosinca, od 10 do 11 sati, održat će se online sastanak Ladies of New Business posvećen digitalnim tehnologijama koje mijenjaju turizam u Hrvatskoj, a posebice poduzetnicama i drugim aktericama u ovom sektoru.

Godina 2020. bila je izazovna u svim sferama, a posebno je pogođen turizam. Netokracija je u suradnji sa Zagrebačkom bankom te pod medijskim pokroviteljskom zadovoljne.hr i HrTurizma.hr isplanirala događanje koje provjerava kako digitalne tehnologije mijenjaju turizam u Hrvatskoj usred pandemije te što po pitanju daljnje digitalizacije rade strateški bitni igrači.

Online meetup će otvoriti razgovor s Nikolinom Zečić, direktoricom upravljanja iskustvom klijenata, marketinga, identiteta i komuniciranja Zagrebačke banke s kojom će se razgovarati o tome kako hrvatske tvrtke mogu podržati turističku industriju (i poduzetnice) i tako postaviti temelje za panel raspravu.

Panelom „Kako dovesti goste putem digitalnih kanala?“ će se obuhvatiti svi elementi digitalne prisutnosti u svrhu privlačenja turista – od komunikacije na društvenim mrežama, preko sadržaja digitalnog kanala do digitalnih alata koji su olakšali procese u turističkoj industriji.

To će biti ostvareno i uz pomoć stručnjaka iz različitih sfera industrije turizma poput Jelene Holenko Pirc, vlasnice i osnivačice putničke agencije Lynx and Fox, Gorana Rihelja, osnivača i direktora portala HrTurizam.hr, Martine Srnec, direktorice Sektora za promociju i oglašavanje pri Hrvatskoj turističkoj zajednici te Gorana Lambaše, Senior Solution Consultanta u Lemaxu.

Prijave na online meetup Ladies of New Business su besplatne. Svoju pozivnicu možete osigurati ispunjavanjem prijavne forme na službenoj web stranici, a 50 prvo-prijavljenih dobiva poklon iznenađenje na kućnu adresu.

Ladies of New Business pod medijskim pokroviteljstvom portala zadovoljna.hr Ladies of New Business pod medijskim pokroviteljstvom portala zadovoljna.hr (Foto: PR)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju