Dodjela Oscara bila je poprilično emotivna za Lady Gagu.

Pjevačica koja je odigrala glavnu žensku ulogu u filmu "Zvijezda je rođena" kući je otišla s kipićem za najbolju originalnu pjesmu.

S obzirom na emotivni govor koji je održala i još emotivniju izvedbu pjesme "Shallow" s Bradleyjem Cooperom, nije čudo da je odlučila nositi šminku koja neće popustiti cijelu noć, a njezin make-up bio je bezvremenski i klasičan.

Fokus je stavljen na trepavice, a prema riječima njezine vizažistice Sarah Tanno, make-up je ostao na mjestu zahvaljujući, između ostalog, maskari Marc Jacobs Velvet Noir Major Volume, čija je cijena 26 dolara (170 kn) i može se naručiti s njihovih stranica

Maskara je to koja trepavicama daje volumen i traje satima, a vizažistica ju je uparila s tušem za oči Marc Jacobs.

Njezin make-up bio je blag i svjež. Nismo htjeli da bilo što odvrati pozornost od ovog posebnog trenutka, rekla je Tanno.

Marc Jacobs Velvet Noir Major Volume maskara Marc Jacobs Velvet Noir Major Volume maskara (Foto: marcjacobsbeauty.com)

Lady Gaga dobila je pohvale i za odabir haljine. Na dodjelu je stigla u crnoj haljini modne kuće Alexander McQueen koju je sparila sa 141 godinu starim Tiffanyjevim dijamantom koji je na snimanjima promotivnih materijala za film "Doručak kod Tiffanyja" nosila Audrey Hepburn.

Zbog svog izgleda našla se i na listama najbolje odjevenih.

10 najbolje odjevenih holivudskih dama na crvenom tepihu ovogodišnjih Oscara Najbolje haljine - 6 Najbolje haljine - 7 Najbolje haljine - 5 +7 Najbolje haljine - 8

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju