Lady Gaga na dodjelu Oscara stigla je u haljini crne boje iza koje stoji modna kuća Alexander McQueen. Za odabir haljine pjevačica je dobila brojne pohvale, ali detalj koji je privukao posebnu pozornost bila je njezina ogrlica.

Galerija Lady Gaga na dodjeli Oscara - 4 Lady Gaga na dodjeli Oscara - 6 Lady Gaga na dodjeli Oscara - 5 +5 Lady Gaga na dodjeli Oscara - 3

Naime, na njezinoj ogrlici visio je 128,54-karatni i 30 milijuna dolara vrijedan Tiffanyjev dijamant, star 141 godinu.

Žuti kamen ima dugu holivudsku povijest i posljednja ga je na snimkama kojima se promovirao film "Doručak kod Tiffanyja" nosila glumica Audrey Hepburn.

Ipak, njih dvije kamen su nosile na različit način - Lady Gaga, koja je kući otišla s Oscarom za najbolju originalnu pjesmu, modernizirala je izdanje Audrey Hepburn.

Lady Gaga na dodjeli Oscara - 3 Lady Gaga na dodjeli Oscara - 3 (Foto: Getty Images)

Inače, radi se o jednom od najvrednijih komada nakita koji se ikada pojavio na oskarovskom crvenom tepihu. No s obzirom na to da je Lady Gaga zaštitno lice Tiffanyja, ne čudi da se pojavila upravo s njihovim dijamantom koji je poseban i jer je jedan od najvećih dijamanata na svijetu.

Vrijedni dijamant na glumici Audrey Hepburn Vrijedni dijamant na glumici Audrey Hepburn (Foto: Profimedia)

Ljubitelji fima "Kako se riješiti frajera u 10 dana" primijetili su i da ogrlica koju nosi Lady Gaga neodoljivo podsjeća na komad koji je u navedenom filmu nosila Kate Hudson. Njezin lik, Andie Anderson, na jednoj je zabavi nosila također žuti dijamant imena "Isadora".

I brazilska ljepotica Adriana Lima privukla je pozornost javnosti odabirom nakita. Naime, uz naušnice i prstenje, predivna 37-godišnjakinja nakit je nosila i na jednom neočekivanom mjestu.

Adriana Lima: Je li ovo najoriginalniji odabir nakita u 91. oskarovskoj noći? Adriana Lima Adriana na oskarovskoj zabavi Eltona Johna Adriana na oskarovskoj zabavi magazina Vanity Fair +1 Adriana je nakit nosila i na - bedru

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju