Lady Gaga bila je zadužena za najemotivniji nastup na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Grammy, a pažnju je plijenila i svojom odjevnom kombinacijom koja je uključivala nevjerojatne štikle

Po mišljenu publike i kritike, Lady Gaga odradila je maestralan tribute legendarnom Davidu Bowieju na dodjeli Grammyja, a u prerano preminulom glazbenom geniju pronašla je inspiraciju za svoju odjevnu kombinaciju.

Lady Gaga nosila je haljinu Marca Jacobsa i satenske štikle 'neboderke' od 25 centimetara.

Glazbenica je nosila plavu haljinu dizajnera Marca Jacobsa ukrašenu metalnim aplikacijama ateljea Maison Lesage, ali najupečatljiviji dio ovog izdanja bile su njezine nevjerojatne štikle.

Hodanje u crvenim satenskim 'neboderkama' od 25 centimetara zahtijevalo je veliku količinu spretnosti, a pjevačici su u tome pomagali njezini asistenti.

Lady Gaga poznata je kao ljubiteljica nesvakidašnje odjeće i obuće pa ovo izdanje nije nimalo iznenadilo njezine obožavatelje, dok je ostatak svijeta u čudu promatrao kako se glazbenica uopće kreće u ovakvim cipelama.

Ovim izdanjem odala je počast i neponovljivom modnom stilu Davida Bowieja, a kombinacija i frizura inspirirane su njegovim najslavnijim alter egom – Ziggyjem Stardustom.

Biste li mogli nositi ovakve štikle?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju