Iza Ramija Maleka jedna je od najvećih noći u njegovu životu. Osvojio je Oscar za najboljeg glavnog glumca, a mogao bi osvojiti jednog i za simpatičnost i neopterećivanje malim modnim gafom koji 37-godišnjem glumcu nije pokvario veselje.

Galerija Rami Malek na 91. dodjeli nagrada Oscar imao je problema s leptir-mašnom - 5 Rami Malek na 91. dodjeli nagrada Oscar imao je problema s leptir-mašnom - 1 Rami Malek na 91. dodjeli nagrada Oscar imao je problema s leptir-mašnom - 4 +1 Leptir-mašna Ramija Maleka stajala je krivo  

Za 91. dodjelu nagrada Oscar Rami Malek odjenuo je fino crno odijelo modne kuće Saint Laurent by Anthony Vaccarello, bijelu košulju i crne lakirane cipele. Dok je pozirao fotografima, moglo se primijetiti da njegova leptir-mašna ne stoji potpuno ravno, već malo nakrivo. Ramijeva djevojka i kolegica iz filma "Bohemian Rhapsody" Lucy Boynton svom je dragom popravila leptir-mašnu u pauzi poziranja na crvenom tepihu, ali ona nije dugo ostala ravna.

Lady Gaga uskočila je u pomoć i popravila 'nestašnu' leptir-mašnu svog kolege, oskarovca Ramija Maleka



Naime, prije nego što se popeo na pozornicu da preuzme Oscar za najboljeg glavnog glumca za ulogu Freddija Mercuryja, Lady Gaga uskočila je upomoć i popravila "nestašnu" leptir-mašnu svog kolege, a zatim mu pokazala palac gore kao znak da je stvar riješena.

Kako je vidljivo na fotografijama Ramija Maleka na pozornici, leptir-mašna i dalje nije stajala ravno, ali to je simpatičan modni gaf i potvrda da se talentirani glumac ne zamara sitnicama. A u tako velikoj, uzbudljivoj noći, briga o nakrivljenoj leptir-mašni sigurno mu nije bila najvažnija.

Rami Malek na 91. dodjeli nagrada Oscar imao je problema s leptir-mašnom - 3 Leptir-mašna Ramija Maleka stajala je krivo (Foto: Getty Images)

Pogledajte i:

Modni "flop": 10 najgorih izdanja s 91. dodjele Oscara Olivia Coleman u haljini modne kuće Prada Glazbenica SZA Maya Rudolph +8 Lauren Marano u kreaciji brenda Celia Kritharioti

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju