Postoje ruževi koji mogu naglasiti bjelinu zubi, ali i oni koji mogu stvoriti kontraefekt. Kako u ključnim trenucima ne bismo pogriješili s odabirom prave nijanse ruža, pitali smo poznatu vizažisticu Silvu Stojanović da nam otkrije koje su to nijanse koje čine naše zube bjeljima.

Galerija +0 Kako odabrati pravu nijansu ruža

''Hladni ili plavičasti pigment ruža i bobičaste nijanse zaista će naglasiti bjelinu zubi. Ako birate ruževe sa zlatnim ili narančastim tonovima, to bi moglo biti opasno za izgled zubi'', rekla je poznata vizažistica Silva Stojanović.

U sklopu edukcije na Make-up Učilištu Ministry of Beauty koja je koncipirana posebno za dm beauty savjetnice, Silva je na primjeru pokazala kako nijansa ruža može učiniti zube bjeljima, ali i što se dogodi kada odaberete pogrešnu nijansu. U tome su joj asistirale dm beauty savjetnice, Katarina Dalić u nanošenju ruža i Rakel Vondruška kao model.

Za Rakel su prvo odabrale tamnu bobičastu nijansu hladnog pigmenta kako bi dodatno istaknule bjelinu njezinih zubi. ''Kod tamnih nijansi potrebno je savršeno iscrtati rubove usana. Laganim smiješkom lakše ćete postići simetriju prilikom nanošenja'', napomenula je Silva.

Nakon hladnog pigmenta Katarina je Rakel nanijela ruž koji se nalazi u istom spektru boja, samo u toplijoj nijansi. Za razliku od prvog ruža uz koji su Rakelini zubi izgledali kao biseri, kod drugog ruža ta se bjelina izgubila.

Ruževi koji mogu istaknuti vašu bjelinu zubi su primjerice L'Oreal Color Rich Matte u nijansama Beige Couture, Plum Mannequin ili Vin de Fantasime, Max Max Factor Colour Cushion Shine u nijansama In glam ili Majesty Berry ili Maybelline ruževi Super Stay Matte u nijasama Lover ili za one malo hrabrije Believer.

Ako imate problema pri odabiru ruževa i teško vam je odrediti koje vam nijanse idu u korist, obratite se dm beauty savjetnicama koje se nalaze u odabranim dm prodavaonicama i one će vam pomoći u odabiru najbolje nijansu za vas ili osobu za koju kupujete.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju