Proljeće ne možemo zamisliti bez živih, veselih i upečatljivih boja lakova za nokte. Volimo ih i kada je i sunce i kada je kiša. Izdvojili smo boje lakova za nokte koje će razvedriti i najkišniji proljetni dan

Proljeće je najbolje godišnje doba za modne igre, a možda najlakši način da se zaigrate je da nokte uljepšate lakom živahne boje. Možete se odlučiti za klasičnu ružičastu nijansu koje nikada ne izlaze iz mode ili za otkačenije, ultra trendi boje poput žute ili plave. Boju laka za nokte možete izabrati i vodeći se značenjem boje.

Proljeće ne možemo zamisliti bez živih, veselih i upečatljivih boja lakova za nokte, kao što su ružičasta, žuta i plava

Ružičasta, svijetla nijansa crvene boje, označava romantiku, nježnost, ljubav i prijateljstvo te naglašava ženstvenost. Ljudi koji vole ružičastu boju su često majčinski tipovi, romantični, šarmantni, smireni i nježni te mogu djelovati krhko.

Žuta je boja sunca. Povezana je s radošću, srećom, intelektom i energijom. Budi vedrinu, potiče mentalnu aktivnost i stvara mišićnu energiju. Žuta se posebno ističe kada se nalazi na crnoj pozadini, a ova kombinacija često se koristi za opomenu.

Plava je boja neba i mora i povezuje je se s dubinom i stabilnosti. Simbolizira povjerenje, odanost, mudrost, samopouzdanje, inteligenciju, vjeru, istinu i raj. Usporava metabolizam i ima smirujući učinak.

U foto galeriji donosimo lakove za nokte idealne za sunčane i tople proljetne dane za proljeće, ali i za kišovite dane jer ove boje otjerat će tmurne oblake i prizvati sunce.

Pročitajte i 7 grešaka zbog kojih nam lak za nokte traje samo jedno popodne.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju