Od 1. srpnja preko interneta će se moći naručiti nova kolekcija 'lakova' za usne koje dolaze iz radionice slavnog dizajnera Christiana Louboutina

Slavni dizajner cipela Christian Louboutin proširio je svoje poslovno carstvo i na segment dekorativne kozmetike, a u srpnju ove godine na tržište dolaze nova kolekcija lakova za usne. Loubilaque sadrži 8 dramatičnih nijansi, uključujući i zaštitnu boju potplata njegovih cipela – louboutin crvenu.


Lakovi za usne imaju tekuću teksturu koja se nanosi specijalnim kistom, a dolaze u staklenim prozirnim bočicama u obliku sireninog repa koje nalikuju na mala umjetnička djela. Odlikuje ih visoka koncentracija pigmenata koja jamči intenzivnost boja, te staklast efekt na usnama.

 

A photo posted by Anya Talyzin (@lnestyle) on


'Loubilaque je namijenjen odvažnim ženama koje žele privući pažnju na svoje usna. Kada ga nosi ona se osjeća moćno,' objasnio je Christian Louboutin svoj novi proizvod, koji će se početi prodavati na internetskim stranicama dizajnera od 1. srpnja ove godine po cijeni od 567 kuna.


Lak za usne se prodaje u kutijici za nakit, a dolazi sa svilenom vrpcom koja se može nositi poput raskošne ogrlice.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju