Posljednjih godina uređenje eksterijera postalo je jednako važno kao uređenje interijera, pa stručnjaci dijele sve više savjeta o najnovijim vrtnim trendovima.

Galerija Lampa u obliku kante za zalijevanje Lampa u obliku kante za zalijevanje Lampa u obliku kante za zalijevanje +2 AliExpress, 10,84 EUR

Detalji uvijek čine razliku, a jedan detalj koji bi svaki vrt mogao pretvoriti u predivno mjesto za druženje u toplim ljetnim noćima zasigurno je svjetlo. Internetske trgovine ove su godine prepune svjetiljki i lampica koje izgledom podsjećaju na one božićne – samo što su namijenjene za ljetno uređenje vrta.

Lampa u obliku kante za zalijevanje AliExpress, 10,84 EUR (Foto: AliExpress)

Jednu baš efektnu lampu pronašli smo na stranicama AliExpressa. Dolazi u obliku kante za zalijevanje cvijeća s jednostavnim stalkom koji će se uklopiti u svaki prostor, a posebna je po vrlo efektnom svjetlu koje izgleda kao mlaz vode koji zalijeva cvijeće.

Solarna kantica za zalijevanje sama se gasi tijekom dana i svijetli za vrijeme noćnih druženja, a vrtu daje romantični, retro ugođaj. Osim što lijepo izgleda, lampa nema ožičenje niti vanjsko napajanje, štedi energiju i koristi se vrlo jednostavno.

Lampa u obliku kante za zalijevanje AliExpress, 10,84 EUR (Foto: AliExpress)

Prikladna je za sve vremenske uvjete i vrlo je dugotrajna, a svjetlosnu žicu možete čak i rezati i prilagođavati kako vama odgovara. Zadovoljni korisnici naručili su taj proizvod više od tri tisuće puta i podijelili mu odlične ocjene.

Stolna lampa u obliku buketa koji svijetli, a nikada ne vene Lampa u obliku buketa Lampa u obliku buketa Lampa u obliku buketa +1 Lampa u obliku buketa

Ako vam se svidjela solarna lampa u obliku kante za zalijevanje cvijeća, možete je pronaći na stranicama AliExpressa, a za jedan primjerak treba izdvojiti 7,82 EUR. Ako želite i stalak, trebat ćete izdvojiti 10,84 EUR.

Lampa u obliku kante za zalijevanje AliExpress, 10,84 EUR (Foto: AliExpress)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju