Lana Jurčević rado dijeli inspiracije za modne igre na svojim društvenim mrežama. Na Instagramu je podijelila i vrlo jednostavno, ali efektno večernje izdanje koje laska ženskom tijelu bez obzira na konfekcijski broj.

Lana Jurčević na Instagramu je podijelila svoje izdanje s dodjele Cosmopolitanovih beauty nagrada u Zagrebu, na kojem je njezin kozmetički brend – La Piel – ovjenčan s četiri priznanja.

Za ovu priliku odjenula je bakreno smeđu haljinu dugih rukava s čvorom na predjelu trbuha, koja je napravljena od rastezljivog nabranog materijala te se prilagođava ženskom tijelu bez obzira na konfekcijski broj. Baš zato sjajno će izgledati na damama od XS do XL veličine.

Slika nije dostupna Lana Jurčević: Jakna sa zanimljivim natpisom koji lako privuče poglede

Slika nije dostupna Lana Jurčević: Izdanje s trapericama i tenisicama koje neke dame još uvijek izbjegavaju nositi

Dugu večernju haljinu s V-izrezom sparila je s efektnim predimenzioniranim naušnicama u sličnoj nijansi, a cijelo izdanje dodatno je podigla odabirom cipela – smeđim štiklama s uzorkom leopardovih pjega.

Zavirili smo u trgovine i na popularne webshopove te odabrali nekoliko modela večernjih haljina po uzoru na Lanu Jurčević koje će se nositi ovih blagdana.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju