Lana Jurčević na svojem je Instagram profilu podijelila svoju posljednju street style kombinaciju kojom je dominirao odvažni par hlača od vinila

Mokre tajice još su prije nekoliko godina pokorile hrvatske street kombinacije. Ovaj odvažni modni komad i dalje ne izlazi iz mode, a s obzirom na to da ocrtava ženstvene obline do posljednjeg detalja, nose ga iznimno samopouzdane dame.

 

A post shared by Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) on


Tom hrabrom odjevnom komadu mogle bi konkurirati tek hlače od vinila, koje su postale popularne među blogericama i trendesetericama u posljednje vrijeme.

 

A post shared by Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) on


Skinny model hlača od vinila iz Manga odjenula je i hrvatska pjevačica Lana Jurčević, koja ih je sparila s kratkim crnim topom, majicom s kapuljačom i traper-jaknom. Urbanu kombinaciju nadopunila je modelom tenisica Old Skool od Vansa koji vole nositi brojne slavne dame. Hlače od vinila iz Manga Hlače od vinila iz Manga (Foto: mango.com)

Ovaj model hlača više nije dostupan u Mangu, a najesen se prodavao po cijeni od 349,90 kuna. Kako ovaj odvažni komad kombiniraju modne blogerice, pogledajte u nastavku teksta.

 

A post shared by Krystel Chemaly (@krystylist) on

 

A post shared by Tatjana Catic (@tatjanamariposa) on

 

 

 

A post shared by @pvc_obsession on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju