Lana Jurčević bila je jedna od slavnih uzvanica na hrvatskoj premijeri filma "Air" u režiji Bena Afflecka koja je održana sinoć u Zagrebu.

Galerija Lana Jurčević uvijek plijeni pažnju svojim modnim odabirima Lana Jurčević na premijeri filma Air u Zagrebu Fashion Nova, 13,69 eura +2 Asos, 37 eura

Lana Jurčević je za kino je odabrala udobnu majicu i kožnate hlače s gumicom na predjelu poruba koje izgledom oponašaju trenirku.

Lana Jurčević na premijeri filma Air u Zagrebu Lana Jurčević na premijeri filma Air u Zagrebu (Foto: Slavko Midzor/Pixsell)

Iako se ovakav model hlača često nosi s tenisicama, Lana Jurčević nosila ih uz elegantniji komad obuće –  gležnjače s povišenom potpeticom.

Preko ovoga jednostavnog i udobnog izdanja u svevremenoj crnoj boji prebacila je predimenzionirani kaput s efektom sjajne kože te ga sputala u struku remenom kako bi naglasila ženstvenu figuru.

Next, 44 eura Next, 44 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Već od 15 eura: 15 modela hlača koje ćemo ovo proljeće viđati na svakom koraku Cargo hlače već su neko vrijeme jako popularne Pull&Bear, 25,99 eura Stradivarius, 29,99 eura +12 H&M, 29,99 eura

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo pronašli nekoliko modela takozvane kožnate trenirke po uzoru na Lanu Jurčević. U nastavku teksta, pak, pogledajte trailer za film "Air".

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju