Natikače ravnih potplata sveprisutan su ljetni komad obuće koji se može nositi za dnevne i večernje prilike – ovisno o modelu.

Galerija Lana Jurčević Zarine prekrižene natikače u zlatnoj boji, 199,90 kn Zarine prekrižene natikače u zlatnoj boji, 199,90 kn +0 Zarine prekrižene natikače u zlatnoj boji, 199,90 kn

I dok se robusne sportske natikače ravnih potplata najčešće nose na plaži i za obavljanje svakodnevnih sitnica, pozlaćene delikatne modele možete kombinirati za posao, ali i večernje izlaske.

I Lana Jurčević ljubiteljica je ovog tipa ljetne obuće. Na svojim društvenim mrežama podijelila je seriju fotografija iz prirode na kojima pozira upravo u jednom takvom modelu.

Zarine prekrižene natikače u zlatnoj boji, 199,90 kn Zarine prekrižene natikače u zlatnoj boji, 199,90 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Hrvatska pjevačica i poduzetnica ovoga ljeta nosi Zarine kožnate sandale otvorenih prstiju s tri prekrižena remena na gornjem dijelu u zlatnoj boji te s potplatom visine od tek 0,9 centimetara.

Lana Jurčević Lana Jurčević: Sandale u boji koja poljepšava preplanulu kožu

Ovaj tip natikača udoban je poput šlapica, pa ne čudi što su iznimno popularne među Hrvaticama. Lana ih je sparila sa šarenim kompletom – laganim ljetnim hlačama i predimenzioniranim ogrtačem istog uzorka.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju