Lana Jurčević za nastupe uvijek bira atraktivne odjevne kombinacije koje ističu figuru, a jedan ženstveni stajling izabrala je i za posljednji nastup, za koji se pjevačica baš lijepo sredila.

Galerija Lana Jurčević H&M, 188 kn Guess, snižena cijena 763 kn (cijena prije sniženja 1090 kn) +6 Deichmann, 199 kn

Lanin izbor bila je uska dugačka haljina lijepo naglašenog dekoltea te s visokim rasporom s lijeve strane. Upečatljiva je i boja haljine, jarko crvena, uz koju su sjajno pristajale sandale s potpeticom u zlatnoj boji.

Lana nosi model sandala u stilu rimljanki, s puno trakica koje sežu do iznad gležnja. Otmjena, glamurozna zlatna spada u boje koje posebno dobro ističu preplanulu kožu, pa je žene često biraju za ljetovanje i razdoblje nakon ljetovanja kada je koža osunčana.

Lana Jurčević objavila je fotografiju u bijelom kupaćem kostimu Lana Jurčević: Kupaći kostim koji kamuflira trbuščić i ističe preplanulu kožu

Lana Jurčević Lana Jurčević: Štikle zbog kojih će se svi pogledi lijepiti za noge

Uz dvije fotografije koje je objavila na Instagramu, Lana Jurčević napisala je da i nakon toliko godina na sceni i dalje osjeća tremu prije nastupa.

Jel vi vjerujete da ja, nakon toliko godina, imam još ono lupanje srca prije svakog nastupa? Bar znam da me to još gura, dira, motivira i da nisam otupila ni milimetra, ni grama. I onda samo nestane ko odrezano kad se popnem na stage, jer adrenalin druge vrste udari u vene, otkrila je pjevačica.

Inspirirani stilom Lane Jurčević, u trgovinama smo potražili modele zlatnih sandala koje svakom stajlingu daju dozu glamura, a devet prijedloga pronađite u fotogaleriji na početku teksta.

Reserved, snižena cijena 119,90 kn (cijena prije sniženja 179,90 kn) Reserved, snižena cijena 119,90 kn (cijena prije sniženja 179,90 kn) (Foto: Internetska stranica trgovine)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju