Pjevačica Lana Jurčević ovih je dana u New Yorku gdje posjećuje Njujorški tjedan mode, a sa svoje avanture objavljuje fotografije na Instagramu.

Galerija Lana Jurčević Luxe To Kill, 714 kn Čizme Luxe To Kill - 3 +2 Luxe To Kill, model Amelia, 420 kn  

Lana je jučer išla na reviju modnog dizajnera Jonathana Simkhaija i za tu prigodu izabrala je atraktivnu odjevnu kombinaciju. Dugi svijetlosivi kaput domaćeg dizajnera Marija Vijačkića kombinirala je uz zlatne čizme ukrašene lažnim dijamantima visine do bedara, stvorene za privlačenje poglede.


Model čizmi zvan Gaga, što u prijevodu s engleskog jezika znači luckast, šašav, lud, karakterizira tanka potpetica od 13 centimetara te su izrađene od sintetičke kože zbog čega su prikladne i za vegane, odnosno osobe koje ne koriste nikakve proizvode životinjskog porijekla. Čizme su dostupne po cijeni od 714 kuna u internet trgovini Luxe To Kill iz koje smo izdvojili još nekoliko modela čizama do bedara, a razgledati ih možete u fotogaleriji.

Luxe To Kill, 714 kn Luxe To Kill, model Gaga, 714 kn (Foto: luxetokill.com)

 

Ove upečatljive "ludilo" čizme uspjele su skrenuti pažnju i s Laninih futurističkih sunčanih naočala, model koji podsjeća na zaštitu kakvu nose varioci. Nadahnuta time, 33-godišnja pjevačica je seriju fotografija na Instagramu duhovito popratila rečenicom:

A kako ću joj reć da variiiiin? Na putu za @jonathansimkhai reviju.

U nastavku pogledajte i druga atraktivna modna izdanja Lane Jurčević.
 

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju