Lana Jurčević može odjenuti zaista sve što poželi jer na njezinoj istesanoj figuri svaki komad odjeće izgleda dobro, a jasno je i da se zgodna pjevačica osjeća odlično u vlastitoj koži te da je u top-formi.

Na svom Instagramu 35-godišnja zvijezda objavila je kratki video u kojem najavljuje svoj koncert odjevena u odličnu mladenačku kombinaciju. Zvijezda njezina oufita svakako je kožnata minica koja s desne strane ima patentni zatvarač po čitavoj dužini, što model čini posebno atraktivnim i seksi.

Metalik štikle brenda Ego, 299 kuna Lana Jurčević: "Brutalno" dobre štikle za 299 kuna koje nikog ne ostavljaju ravnodušnim

Lana Jurčević Lana Jurčević: "Mudre" hlače koje skrivaju baš sve "nedostatke" na tijelu

Od 111 kuna: 13 suknji od umjetne i prave kože koje se nose ove jeseni Kožnate suknje hit su ove jeseni Kožnate suknje iz hrvatskih trgovina 2019. - 14 Kožnate suknje iz hrvatskih trgovina 2019. - 11 +10 Kožnate suknje iz hrvatskih trgovina 2019. - 9

Odvažnu minicu koja "slavi" istesanu žensku figuru Lana Jurčević kombinirala je uz crne grilonke i odličan top u zagasitoj svjetlozelenoj nijansi s efektnim zvonolikim rukavima, dok je preko ramena nosila crni kaputić. Sjajno raspoložena pjevačica stajling je upotpunila sa sunčanim naočalama četvrtastog okvira i naušnicama.
 


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju