Pjevačica Lana Jurčević zahvaljujući plesu i tjelovježbi svoje tijelo dovela je u besprijekornu formu, a koliko je fit pokazala je i novom fotografijom u bijelim vrućim hlačicama i haljini u jednom

Lana Jurčević poznata je kao velika ljubiteljica tjelovježbe i plesa, a rezultati te ljubavi vidljivi si na njenoj savršenoj liniji. Na Laninom tijelu baš svaki odjevni komad izgleda odlično pa tako i bijela haljina i vruće hlačice u jednom.

'Pjevačica Lana Jurčević zahvaljujući plesu i tjelovježbi svoje tijelo dovela je u besprijekornu formu, a koliko je fit pokazala je i novom fotografijom u bijelim vrućim hlačicama i haljini u jednom'

Vruće hlačice otkrile su utegnute noge 32-godišnje pjevačice, dok je gornji dio s dubljim dekolteom i tankim naramenicama ukrašen cvjetnim uzorkom. Donji dio ovog kombinezona/haljine upotpunjen je dugačkom suknjom od prozirnoga tila koji može prikriti eventualne nesavršenosti na nogama pa možemo reći da je riječ o "pametnom" odjevnom komadu u kojem se žene osjećaju samouvjereno i dobro.

Uz bijelu haljinu/kombinezon koja se može kupiti na stranici Fashion Nova po cijeni od 228 kuna, Lana je nosila zelenu torbicu hrvatskog brenda Mucca te seksi sandale na visoku potpeticu.

U foto galeriji pogledajte i druga odjevna izdanja Lane Jurčević za isticanje besprijekorne figure.
 

 

A post shared by Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) on


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju