Baloneri su popularni odjevni komad za proljeće, a pjevačica Lana Jurčević odlučila se na vrlo ženstvenu verziju balonera koji se može nositi i kao haljina. U sličnom modelu balonera vidjeli smo i Kim Kardashian, a vi procijenite tko bolje nosi baloner s dekolteom: Lana ili Kim?

Galerija Lana Jurčević i Kim Kardashian nose kaput s dekolteom - 5 Lana Jurčević i Kim Kardashian nose kaput s dekolteom - 1 Lana Jurčević i Kim Kardashian nose kaput s dekolteom - 6 +3 Baloner House of CB, 1073 kn Lana Jurčević za poslovno snimanje izabrala je baloner boje devine dlake koji otkiva ramena i dekolte. Ovaj atraktivan model balonera nazvana "Magdalena" s web trgovine House of CB London može se nositi i kao haljina, a savršeno pristaje uz uske čizme iznad koljena, kako ga nosi i Lana.

 

A post shared by Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) on

Njene čizme iz trgovine Ego izrađene se od baršunastog materijala bež boje i zaista savršeno pristaju uz ženstveni baloner.

Baloner s dekolteom bolje nosi:

glasova:


Vrlo sličan baloner nosila je i Kim Kardashian 2016. godine na modnoj reviji Balenciaga u Parizu, a kombinirala ga je uz čizme do bedara te modne kuće.
Lana Jurčević i Kim Kardashian nose kaput s dekolteom - 1 Kim Kardashian u baloneru s dekolteom (Foto: Profimedia, www.houseofcb.com)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju