Lana Radeljak bila je uzvanica na donatorskoj večeri "Zajedno brišemo ožiljke" udruge Marra Altrui održanoj u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade. Cilj Udruge, ali i večere je da se skrene pozornost na dostignuća rekonstruktivnih zahvata u procesima liječenja karcinoma dojke i da se svakoj ženi omogući izbor repigmentacije kompleksa areole i bradavice nakon kirurške rekonstrukcije dojke.

Galerija Poznati na donatorskoj večeri 'Zajedno brišemo ožiljke' udruge Marra Altrui - 8 Poznati na donatorskoj večeri 'Zajedno brišemo ožiljke' udruge Marra Altrui - 5 Poznati na donatorskoj večeri 'Zajedno brišemo ožiljke' udruge Marra Altrui - 2 +4 Marija Butković

Lana Radeljak rijetko se pojavljuje u javnosti, ali s godinama sve je jasnije da sve više nalikuje svojoj majci, glumici Eni Begović. Na donatorskoj večeri lijepa Lana izgledala je vrlo elegantno u crnom outfitu složenom od majice dubljeg V izreza, kraćeg sakoa u stilu bolera i hlača širih nogavica.

Od obuće odabrala je klasične crne salonke od sjajne kože, nepogrešiv odabir kada biramo klasičnu eleganciju. Lana Radeljak stajling je upotpunila malom torbicom i decentnim nakitom, a njezin prekrasan široki osmijeh još je više istaknuo njezinu ljepotu.

Poznati na donatorskoj večeri 'Zajedno brišemo ožiljke' udruge Marra Altrui - 5 Lana Radeljak na donatorskoj večeri 'Zajedno brišemo ožiljke' udruge Marra Altrui (Foto: Matej Dokić)

Crno odijelo Monice Bellucci primjer je modnog minimalizma u njegovu najboljem izdanju Monica Bellucci u crnom odijelu - 4 Monica Bellucci u crnom odijelu - 1 Monica Bellucci u crnom odijelu - 5 +1 Monica Bellucci u crnom odijelu - 3

A kojih deset modnih komada svaka žena treba imati u ormaru pogledajte u DreskoxMarko:

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju