Lana Radeljak izrasla je u prelijepu mladu damu kojoj odlično stoje elegantne odjevne kombinacije. Na Facebooku je objavila fotografiju na kojoj je zasjala u crnom izdanju za čistu peticu

Iako joj je tek 16 godina, Lana Radeljak, kći poduzetnika Josipa Radeljaka i glumice Ene Begović, odlično nosi odjevne kombinacije s predznakom elegancije. Da je tako, jasno je iz fotografije koju je Lana objavila na Facebooku, a na kojoj nosi crne hlače u kombinaciji s crnom majicom i decentnim crnim štiklama.

Crni stajling podigao je svjetlucavi detalj – kratki rukavi u zlatnoj boji. Finoći kombinacije pridonio je i decentan zlatni nakit i mala crna torbica. No najljepši detalj na lijepoj 16-godišnjakinji ipak je njen prekrasan, široki osmijeh. Lanina fotografija skupila je mnoge komplimente, a među njima da je predivna ljepotica i prava damica.

Lana Radeljak rijetko se viđa u javnosti i potpuno je posvećena obrazovanju. Pohađala je Britansku međunarodnu školu Zagreb, a sada je upisala je XV. Gimnaziju (MIOC) u Zagrebu po IB programu, a sve svoje školske obaveze odrađuje savjesno i prolazi s odličnim uspjehom.

The International Baccalaureate (IB)
je neprofitna obrazovna organizacija koja sa školama, vladama i međunarodnim organizacijama radi na razvoju akademski zahtjevnih i balansiranih programa međunarodnog obrazovanja koji će učenike diljem svijeta poticati na aktivno cjeloživotno učenje.

Nakon završetka srednje škole Lana će studirati u Londonu, a sudeći prema njezinim dosadašnjim rezultatima ne sumnjamo da će i tijekom fakultetskog obrazovanja biti jednako marljiva i uspješna.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju