Lana Radeljak bila je podrška svojoj sestrični Maji Leni Lopatny koja je u petak dobila diplomu Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu. Obje su izabrale odjevna izdanja u crnoj boji, a Lana je tamnu boju razbila bež štiklama i majicom

Lana Radeljak, kći glumice Ene Begović i poduzetnika Josipa Radeljaka, nije propustila svečanu dodjelu diploma njene sestrične Maje Lene Lopatny, kćeri glumice Mije Begović i bivšeg sportaša Ronalda Lopatnyja.

Lana Radeljak bila je podrška sestrični Maji Leni Lopatny na dodjeli diploma

Maja Lena za dodjelu diploma Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu nosila je crnu haljinu Matije Vuice koju je kombinirala uz crne štikle. Lana je pak za važan dan u životu svoje starije sestrične izabrala uske crne traperice i elegantni crni kaput koje je kombinirala uz salonke boje kože i bež majicu.

"Nude" štikle vole nositi mnoge žene jer izdužuju noge, nosive su u brojnim prilikama, primjerice kada žena želi izgledati maksimalno elegantno ili kada je njen izbor casual elegancija.

Fotografiju s dodjele diploma Maje Lene 16-godišnja Lana objavila je svom Facebooku koju su popratili komentari da su obje prelijepe.

Lana Radeljak rijetko se viđa u javnosti i potpuno je posvećena obrazovanju. Pohađala je Britansku međunarodnu školu Zagreb, a sada pohađa XV. Gimnaziju (MIOC) u Zagrebu po IB programu, a sve svoje školske obaveze odrađuje savjesno i prolazi s odličnim uspjehom.

The International Baccalaureate (IB) je neprofitna obrazovna organizacija koja sa školama, vladama i međunarodnim organizacijama radi na razvoju akademski zahtjevnih i balansiranih programa međunarodnog obrazovanja koji će učenike diljem svijeta poticati na aktivno cjeloživotno učenje.

Nakon završetka srednje škole Lana će, kako nam je otkrio njen otac Josip Radelja, studirati u Londonu, a sudeći prema njezinim dosadašnjim rezultatima ne sumnjamo da će i tijekom fakultetskog obrazovanja biti jednako marljiva i uspješna.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju