Posljednjih godina sigurno ste primijetili da se jedan komad nakita viđa na svakom koraku. U pitanju su ogrlice s karikama tj. lanci koji su već sezonama na glasu kao najpoželjniji komad nakita.

Galerija New Yorker, 2,99 EUR Bershka, 9,99 EUR H&M, 9,99 EUR +10 Next, 9 EUR

Svoju popularnosti lanci prije svega mogu zahvaliti trendsetericama i najpoznatijim modnim influensericama koje su ih uvrstile u svoja izdanja i pokazale koliko svestrani zapravo mogu biti.

Lanac je sezonama najpoželjniji komad nakita Lanac je sezonama najpoželjniji komad nakita (Foto: Profimedia)

U kombinaciji s elegantnim haljinama izgledat će glamurozno. S druge strane, jedno obično dnevno izdanje s trapericama i običnom majicom, lanac će podići na novu razinu.

Lanac je sezonama najpoželjniji komad nakita Lanac je sezonama najpoželjniji komad nakita (Foto: Profimedia)

Posebno su tražene chunky varijante, malo deblji i predimenzionirani lanci ili pak varijante s privjeskom. Naravno, kakav ćete naposljetku odabrati ovisi isključivo o vašem ukusu i osobnom stilu.

H&M, 9,99 EUR H&M, 9,99 EUR (Foto: H&M)

Jedan tanak i decentan lanac također će izgledati sjajno i razigrati vašu kombinaciju. Naravno, ne morate potrošiti čitavo bogatstvo kako biste ga imali jer danas na tržištu ima uistinu lijepe i povoljne bižuterije. Na takve komade fokusirali smo se danas i pronašli 10 efektnih lanaca koje možete razgledati u galeriji.

Bershka, 9,99 EUR Bershka, 9,99 EUR (Foto: Bershka)

"Primabalerina" Ivana Vida: Detalj s potpisom Diora koji je razigrao sportsko izdanje Ivana Vida na utakmici između Hrvatske i Brazila Choker lanac modne kuće Dior Choker lanac modne kuće Dior +1 Ivana Vida na utakmici između Hrvatske i Brazila

Sanja Musić Milanović: Upečatljiva suknja i stvarno efektna ogrlica za večeru s kraljicom Kraljica Letizia i Sanja Musić Milanović Kraljica Letizia, kralj Felipe VI., Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović na gala večeri Kraljica Letizia na gala večeri sa svojim domaćinima, Zoranom Milanovićem i Sanjom Musić Milanović +2 Sanja Musić Milanović

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju