Lancomov "Tresor", mirišljavi klasika nastao 1990. godine, jedan od najprodavanijih i najpopularnijih parfema na svijetu, dobio je svoju božićnu verziju. Ime novog parfema moglo bi se prevesti kao 'noćno blago', a posebno je očaravajuća bočica.


"La Nuit Tresor" novi je mirišljavi dragulj iz tvornice slavnog francuskog brenda Lancôme. Riječ je o limitiranom božićnom izdanju kultnog parfema "Tresor" koji je obilježio devedesete godine prošlog stoljeća.
Novi miris karakterizira aroma orijentalne vanilije. Njegovi kreatori su Christophe Raynaud i Amandine Clerc-Marie.

Lancomov 'Tresor', mirišljavi klasika nastao 1990., jedan od najprodavanijih i najpopularnijih parfema na svijetu, dobio je svoju božićnu verziju



Gornje note su bergamot, mandarina i kruška, srednje note osvajaju mirisom crne ruže, marakuje, jagode i vanilije, dok srednje note čine pačuli, papirus, tamjan, liči, praline, vanilija, karamela, kava, grah tonka i sladić.

Posebno je očaravajuća bočica parfema, kreirana u obliku svjetlucavog dragulja u zlatnoj i crnoj boji. "La Nuit Tresor" nažalost  nije dostupan u Hrvatskoj, ali uvijek ga se može potražiti u nekoj internet trgovini.

Pogledajte i 10 parfema koji nikada neće izaći iz mode.

Lancome La Nuit Tresor Posebno je očaravajuća bočica parfema 'La Nuit Tresor' Foto: Lancome
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju