Kozmetički brend Lancôme u 2017. godini slavi "joie de vivre" što na francuskom znači "radost življenja". Ta radost je zamišljena kroz ružičastu ekspresiju na usnama i noktima, a rijetko koja obožavateljica šminke će joj moći odoljeti

Lancôme pod izrazom "joie de vivre" zapravo predstavlja nekoliko noviteta koji će se itekako svidjeti obožavateljicama ružičaste boje i intenzivnije šminke.

L’Absolu Roses je kolekcija sjajila, olovaka za usne i lakova za nokte u ružičastim nijansama.

Slavni kozmetički brend Lancome u 2017. godini slavi 'joie de vivre' što na francuskom znači 'radost življenja'

Francuska riječ za ružičasto je "rose". Ista riječ označava i ružu, Lancômeov zaštitni znak. Ružičasta je vrlo proturječna – neki je smatraju slatkastom i pomalo neozbiljnom, dok je za druge hrabra i upečatljiva. I cvijet i boja simboliziraju osjećajnost i slobodu, prožete srećom, ljubavlju i spokojem.

1. Proizvodi za usne
Najnovija inovacija u ovoj kolekciji je proizvod za usne L’Absolu Gloss. Dolazi u providnoj bočici s crnim lakiranim poklopcem koji krasi prepoznatljiva zlatna ruža. Aplikator vrhunske preciznosti definira usne i prekriva ih očaravajućom bojom u samo jednom potezu.

Elegantna i precizna sjajila L’Absolu Gloss dolaze u 14 ružičastih nijansi koje upotpunjuju izvanredno široki raspon postojećih 42 nijansi ruža za usne L’Absolu Rouge. Ove nijanse dostupne su u tri različita finiša. Providan finiš namijenjen je za neodoljive, blistavo sjajne i lagano nijansirane usne, dok je kremast finiš idealan za usne obavijene velom intenzivne boje i svilenkast finiš, a mat finiš za upečatljive nijanse i baršunast osjećaj na usnama.

Također, nakon nanošenja ruža volumen usana može se naglasiti i s prozračnom formulom proizvoda L’Absolu Gloss Rosy Plump, koji je osvježavajućeg i privlačnog mirisa vanilije i mentola.

2. Proizvodi za nokte
U neodoljivoj kolekciji nalazi se i 14 novih nijansi laka za nokte Le Vernis u osvježavajuće žarkim i upečatljivim bojama. Reinovacija ovih lakova za nokte omogućuje brže, preciznije i jednostavnije nanošenje.

'Radost življenja' Lancome je zamislio kao ružičastu ekspresiju na usnama i noktima

Novitet su i samo pakiranje, veća militraža, precizniji kist i dugotrajnija postojanost boja. Među 14 nijansi našao se i "Top Coat" nadlak za brzinsko sušenje i zaštitu boje od oštećenja.

3. Proizvodi za oči
Treća make-up poslastica nosi ime Ombre Hypnose Stylo i dolazi u obliku osam novih matte metallic sjenila za oči u olovci.

Ovaj proizvod može se koristiti ili kao sjenilo ili kao tuš za oči jer se debljina olovke može odrediti uz pomoć šiljila koje se nalazi s druge strane olovke.

Uz četiri nude nijanse i četiri "iskričave" nijanse mogu se postići brojne kombinacije koje će odgovarati svačijem ukusu.

Odjevena u bomber jaknu s izvezenim motivom ruže, američki top model i ambasadorica brenda Taylor Hill nosi ružičasti make-up look i odiše svježinom – nepogrešiv poziv na kreativnost.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju