Lancômeova make up kolekcija za proljeće 2016. 'From Lancôme with love' inspirirana je imaginarnim putovanjem protkanim gracioznošću i lakoćom. Heroina ove make up priče ponovno otkriva svoju dječju stranu te kreira izgled koji odiše sasvim novom senzualnošću, elegancijom i profinjenošću

'From Lancôme with love' Lancômeova je make up kolekcija za proljeće 2016. koja nas svojom zaigranošću ponovno vraća u djetinjstvo. Kolekcija se poigrava s inovativnim teksturama i upečatljivim bojama. Riječ je o neo-pastelnim nijansama s mekim i vedrim tonovima, uz iznimno moderan prizvuk.

'From Lancôme with love' Lancômeova je make up kolekcija za proljeće 2016. koja nas svojom zaigranošću ponovno vraća u djetinjstvo

MY PARISIAN PASTELS paleta za obraze i oči s devet pastelnih nijansi nudi beskonačne mogućnosti kombiniranja koje će u svakoj ženi probuditi dijete. My Parisian Pastels čini devet kockica s pojedinačnim nijansama, sjedinjenih u jednu veliku višebojnu kocku.
Mogu se koristiti na bezbroj načina: svaka zasebno za naglasak na jednoj boji; u kombinaciji s ostalima za dobivanje prirodne, blistave aure; u dvobojnoj ili trobojnoj kombinaciji za gradirani pastelni učinak…

MY PARISIAN BLUSH rumenilo dolazi u kutijici okrugloj poput balona i nudi vesele boje koje podsjećaju na prodavaonicu slatkiša te jamče prirodni sjaj koji Parižanke obožavaju. Tekstura je poput plastelina te ga je potrebno samo lagano pritisnuti prstom.
Rumenilo My Parisian Blush dostupno je u narančastoj nijansi te
plavkasto-ružičastoj nijansi.

ROUGE IN LOVE ruž za usne delikatnog sjaja koji na usnama ne ostavlja osjećaj težine. Dolazi u dvije nove, suptilne i romantične nijanse: pastelnoj nijansi mandarine i elegantnoj ružičastoj nijansi oplemenjenoj daškom plave.

LIP LOVER sjajilo za usne objedinjuje boju ruža, suptilan sjaj i njegujuće kvalitete balzama za usne. Proizvod dolazi u dvije nove nijanse, usklađene s nijansama ruža Rouge In Love: iznimno suptilnoj nijansi marelice i elegantnoj ružičastoj nijansi oplemenjenoj daškom plave.

HYPNÔSE PALETTE sjenilo za oči sastoji se od pet usklađenih paleta koje nude bezbrojne mogućnosti naglašavanja ljepote očiju, od nježnih i romantičnih do odvažnijih, senzualnijih lookova. Možete birati između dvije varijante:harmonija nježnih, pastelnih tonova s daškom nebesko plave te paleta toplih, intenzivnih tonova s daškom narančaste.

HYPNÔSE KHÔL WP olovka za oči nježno definira konture očiju i u savršenoj je harmoniji s nijansama sjenila Hypnôse Palette. Vodootporna je i iznimno postojana te dolazi u dvije nijanse: mat nijansi azurno plave i svilenkastoj nijansi bakreno smeđe.

VERNIS IN LOVE lak za nokte dolazi u mliječno pastelnim nijansama iznimnog sjaja i postojanosti. Dostupne su dvije palete nijansi - hladna i topla: mliječno narančasta nijansa marelice i profinjena nijansa limun žute te ružičasta nijansa s primjesama plave i suptilna azurno plava nijansa.

 

A photo posted by zadovoljna.hr (@zadovoljnahr) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju