Glumica Cate Blanchett u nedjelju je na dodjeli nagrada Critics Choice Awards odnijela pobjedu u kategoriji najbolje glumice, za ulogu u filmu Tár.

Galerija Cate Blanchett Cate Blanchett u lanenom kompletu na crvenom tepihu Cate Blanchett u lanenom kompletu na crvenom tepihu +1 Glumica je osvojila nagradu za ulogu u filmu Tár

Talentirana Australka u filmu glumi Lydiju Tár, svjetski poznatu skladateljicu čija se karijera počinje urušavati nakon što bude optužena za seksualno uznemiravanje.

Glumica je za tu ulogu nedavno osvojila i Zlatni globus, ali na dodjeli održanoj prošli tjedan nije se pojavila. Sada je na pozornici progovorila o, po njezinu mišljenju, trivijalnosti sezone dodjele nagrada. Poručila je kako je njezina želja da se cijela struktura dodjele nagrada promijeni.

Cate Blanchett u lanenom kompletu na crvenom tepihu Glumica je osvojila nagradu za ulogu u filmu Tár (Foto: Profimedia)

Zašto jednostavno ne kažemo da postoji cijeli niz ženskih izvedbi koje su međusobno usklađene jedna s drugom i zaustavimo televizijske konjske utrke svega toga?

Mogu li vam reći, svaka žena, bilo da se radi o televiziji, filmu, oglašavanju, reklamama za tampone, bilo čemu - sve vi radite nevjerojatan posao koji me neprestano inspirira. Zato vam hvala. Ovo dijelim sa svima vama, rekla je glumica.

Na crveni tepih stigla je u lanenoj bež kombinaciji. Nosila je elegantnu košulju na kopčanje koju je uparila s dugom sirena-suknjom s nedovršenim rubom, koja je napravljena od istog materijala kao i košulja. Radi se o kompletu modne kuće Max Mara.

Izdanje je to kojim je miljenica modnih kritičara dokazala da je ležernom lanu itekako mjesto na crvenom tepihu, te još jednom potvrdila da je na crvenim tepisima svoja, prepoznatljivo drugačija.

Julia Roberts: Vrhunska elegancija koja na crvenom tepihu pobjeđuje svaku golu haljinu Julia Roberts u haljini modne kuće Schiaparelli na dodjeli nagrada Critics' Choice Awards - 3 Julia Roberts u haljini modne kuće Schiaparelli na dodjeli nagrada Critics' Choice Awards - 5 Julia Roberts u haljini modne kuće Schiaparelli na dodjeli nagrada Critics' Choice Awards - 1 +2 Julia Roberts u haljini modne kuće Schiaparelli na dodjeli nagrada Critics' Choice Awards - 4

Cate je svoju plavu kosu oblikovala u plave valove, a izdanje je upotpunila upečatljivim komadima nakita.

Cate Blanchett u lanenom kompletu na crvenom tepihu Cate Blanchett u lanenom kompletu na crvenom tepihu (Foto: Profimedia)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju