Film "Last Christmas", romantična komedija inspirirana bezvremenskih hitom, ali i cjelokupnom diskografijom prerano preminulog britanskog glazbenika Georgea Michaela, stiže u kina 7. studenog.

Galerija

Glavne ulove u filmu tumače Emilia Clarke i Henry Golding, a radnja se odvija u predbožićnom Londonu u kojem mlada djevojka Kate radi kao pomoćnica Djeda Mraza u jednoj trgovini.

Na poslu upoznaje misteriznog Toma, koji joj se vrlo brzo uvuče pod kožu. Kako će se točno razvijati njihova ljubavna priča puna neočekivanih događaja i zapreka, saznat ćemo za dva dana. Ako ste znatiželjni kao i mi, za vas imamo dobru vijest.

Našim čitateljicama u suradnji s Editusom darujemo tri puta po dvije ulaznice za film "Last Christmas" u kinu Kaptol Boutique Cinema 7. studenog s početkom u 20 sati.

Last Christmas
Last Christmas (Foto: Zadovoljna.hr)

Sve što morate napraviti jest opisati nam kako za vas izgleda savršen Božić i taj opis, skupa sa svojim podacima (ime, prezime, adresa i broj mobitela), poslati na mail zadovoljna@novatv.hr do 15 sati. Imena dobitnica objavit ćemo danas (5. studenog) u 16 sati.

Dobitnice karata su Marina Rađenović, Maja Mihalić i Milica Kolundžić. Čestitamo dobitnicama, a ostalima želimo više sreće drugi puta.