Provjerite što su zvijezde priredile lavovima za 2022. godinu.

LAV

Sredinom veljače u vašem će znaku biti pun Mjesec. To razdoblje idealno je za detaljniju razradu ideja i planova, bez obzira na to o kojem se životnom polju radi. Iskoristite ovaj pozitivan period za napredak, posebno poslovni koji se u startu nazire.

Kraj travnja donosi vam period kriza, ali i potencijalnih prilika. Naime, 30. travnja dogodit će se prva djelomična pomrčina Sunca, vašeg vladajućeg planeta. To je razdoblje kada Mjesec (koji predstavlja naše unutarnje misli i intuiciju) nadjača Sunce (koje pak predstavlja naša vanjska iskustva).

Zbog toga se sve promjene tijekom pomrčine prvo započinju u vama, izniknu iz vaših skrivenih unutarnjih želja. Ova kozmička pojava na vašoj je strani, pogotovo u poslovnom kontekstu. Ako dugo razmišljate o novom poslu, vrijeme je da pošaljete CV potencijalnom novom poslodavcu. Ako osjećate kako je vrijeme za napredak na trenutnom radnom mjestu, ohrabrite se i razgovarajte s nadređenima. Pomrčine mogu biti komplicirane i naporne, ali fokusirajte se na posao i sve će biti u redu.

Planet komunikacije, Merkur, ulazi u vaš znak 19. srpnja i ostaje tamo do 3. kolovoza. Ovaj period iskoristite za rješavanje svih životnih drama.

U razdoblju vladavine lavova tradicionalno ćete biti željni zabave i društva. S ljubavnim avanturama pričekajte do 11. kolovoza kada u vaš znak ulazi Venera i ostaje u njemu od 5. rujna. Tada je pravo vrijeme za upoznavanje novih ljudi, početak romanse ili pak nadogradnju postojećeg ljubavnog odnosa.

Kulminacija ljubavnih zbivanja očekuje vas krajem listopada - uživajte u svakoj sekundi pažnje koju ćete dobiti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju